Angliában élő anyukák, igaz a hír?
Ismerősöm Angliában él,tegnap beszéltem vele.
Szerinte nincs semmiféle járvány és amit Magyarországon művelnek ezzel a betegséggel kapcsolatban az nevetséges.
23 hetes kismama
Mo-on élek és nem tudom mennytre nevetséges amikor kismamák halnak meg, vagy lélegezetőgépen vannak hetek óta.És a kisbabák vagy meghalnak, vagy 1 kilósan kezdik az életüket.
Szerintem nem az. Én beoltattam magam, nagyfimaat is, mellesleg 9 hónapja szoptatok.
Nem csak kismamák haltak meg és nem csak ebben a betegségben halnak meg naponta...azért ezzel tisztában lehetne mindenki!
A sima influenzába ugyanennyien halnak meg minden évben,ők miért nem érdemelnek ekkora figyelmet?!
Nagyon sajnálom a kismamákat, akik meghaltak. A piciket még jobban, de azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy vajon a sima szezonális influenza nem ugyanezt tette-e volna velük. Mindemellett mély részvétem.
A sajtóról meg annyit, hogy nyomják a magukét, de én már csak az 50%át hiszem el.
Biztosan nem kell félvállról venni a h1n1 vírust, de ezen alapon semelyiket sem. Van oltóanyag, lehet oltatni, megtették több ezren, nem kell a plusz pánik. Van így is bőven.
Egyébként évente több ezren halnak meg a sima influenza szövődményeibe, csak az nem hír, mert mindig így volt.Sajnos van amikor egy apró vírus legyőzi az embert.
Érdemes ezt elolvasni:
2000-ben pl. 45-en haltak meg kifejezetten a hagyományos influenza vírusától. De pl. tüdőgyulladásban is több százan halnak meg évente. És a mostani halálesetek is a szövődmények miatt, elsősorban tüdőgyulladás miatt történtek.
Ugyanezen az oldalon van egy cikk, miszerint egyáltalán nem olyan fertőző ez a vírus, mint ahogyan számítottak rá.
És rengeteg olyan esetet is beleszámítanak a h1n1 statisztikába, ahol egyáltalán nincs bizonyítva a vírus.
Egy másik fórumon van is olyan topik, ahol a h1n1-en már átesettek gyülekeznek, na ott is kb. 10-ből 1-2 embernél van laboratóriumilag kimutatva hogy tényleg az volt, mindenki más csak öndiagnosztizált (Lázas voltam, ez tuti a h1n1 volt!)
Sajnos a terhes kismamák élettanilag fogékonyabbak bármiféle betegségre. Ez nem csak az újinfluenzával van így, csak most ezzel paráztatnak mindenkit.
Ennek az influenzának sokkal agresszívabba a szövődményei.
H most lennék kismama, biztosan oltatnék.
Persze azt a sok felesleges dolgot, amit sokan kimamamként beszednek, megisznak, senki sem kérdőjelezi meg, hogy mannyire hasznos, vagy káros.
Na mindegy, egy sima magas láz is veszályes egy kismamára, hát még mondjuk egy kétoldali vérzéses tüdőgyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!