Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi előtt a férjetek/párotok...

Mi előtt a férjetek/párotok haza ér kicsinosítjátok magatokat?

Figyelt kérdés
nem gondolok különösebb extrákra,alap smink,át öltöztök,nem várjátok izzadtan,zsíros hajjal..és ha igen mondjuk mikor szántok rá időt a házi munka és a gyerek között,+mondjuk napi hány perc ez?
2012. márc. 27. 14:45
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon érdekes kérdés. Végigolvastam a válaszokat is :-D

Őszinte leszek, én nagyon ritkán sminkelek :-D Dolgozom, nevelem a lányokat (4 és 2 éves), közben várom a harmadikat, rendben tartom a házat, mindennap főzök stb. Reggel-este zuhanyzom, mindig tiszta vagyok és mindig tiszta ruha van rajtam :-D De mindig a célnak megfelelő ruha :-D, elég nekem napközben kiskosztümben és magassarkúban feszíteni a munkahelyemen, itthon általában sportcipő és melegítő szett van rajtam. Még soha nem éreztem, hogy a férjem topisnak tartana :-D

8. válaszolónak: Rubint Rékát is megcsalta a férje --> akkor ő is igénytelen volt???? a kettőnek nem sok köze van hozzá !

Szerintem ha valaki szereti a feleségét, akkor mindenképp szereti.....

2012. márc. 30. 12:50
 32/33 anonim ***** válasza:
LEGYEN BOLDOG AZ AKI LEPONTOZGATJA A VÁLASZOKAT!!!! mi értelme van? mi rosszat írtam? baj az h én igen is reggel azzal kezdem h sminkelek???? hagy döntse már el mindenki maga hogy sminkeli magát vagy nem! attól még nem lesz valaki igénytelen mert nem sminkeli magát! semmi köze a kettőnek egymáshoz! ki hogy érzi magát jól! ennyi! ezért nem kéne lepontozni azt aki sminkeli magát! attól még mindenki ugyan olyan igényes és szép lehet! smink ide vagy oda....jó lenne h vállalnád magad és elmondanád miért pontozod le azt aki sminkeli magát! semmi rosszat nem írtam és "0% ban hasznosnak tűnik"....szép mondhatom....
2012. márc. 31. 11:29
 33/33 Yoperhonen ***** válasza:
80%
En csak azokat ertem, akik szinte felhaborodva irjak h nem a ferjuk kedveert neznek ki turhetoen...mintha vmi bun lenne h vki tetszeni akar a ferjenek x ido s par gyerek utan is. En 3 hete szultem, s izgalommal varom haza a ferjem minden este, fozok neki, s mindig beiktatok egy gyors zuhanyt, hajamat osszerendezem s feldobok vmi konnyu sminket. Minden nap az az elso mondata amikor hazaer h milyen szep vagy sexi vagy cuki vagyok, a masodik pedig h rohan a kislanya agyahoz. Ugy gondolom, nagyon fontos h a ffi egy vonzo not talaljon otthon, miutan a munkahelyen s a villamoson bizonyosan rengeteg miniszoknyas kiscsaj mellett megy el...megnezi oket, de tudja h otthon is egy kiscica vagy vadmacska varja, attol fuggetlenul h szuletett mar egy baba is a huncutkodasokbol. Nagy butasag azt feltetelezni h a ffinak eleg a jo vacsora, tiszta lakas tiszta ruha...igen, de azon felul kell neki a vonzo no is, akit annak idejen megismert, s akinek szenvedelybol csinalt x gyereket. No majd meglatjuk par ev mulva kinek hogy valik be a recept, de en azt mondom, nonek kell maradni amellett h jo anyja vagy a kozos gyermeknek sot meg a ferjednek is vmi szinten :)
2012. máj. 24. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!