Mi előtt a férjetek/párotok haza ér kicsinosítjátok magatokat?
Tudod, van aki kirittyentve, kisminkelve is igénytelen hatást kelt.
Senki nem mondta, hogy ki kell sminkelni és kisestélyiben kell várni a férjünket.
De a zsíros-haj kategória már igencsak igénytelen nőre vall.
Hát az attól függ. Nem olyan pici már a gyerek, szóval már én sem vagyok itthon, igaz, én egyetemre járok. Egy órája estem haza, a férjem hamarabb itthon volt, úgyhogy ma ezt inkább tőle kéne megkérdezni :D Nekem ma elég ordenáré napom volt, szóval én most ahogy hazajöttem, átöltöztem, aztán leültem ide "relaxálni", mert kell egy kis nyugi.
De van olyan, hogy persze többet vagyok itthon napközben, és a férjem végez később, olyankor általában nem melegítőben várom haza, kivéve ha nagyon belemerülök valamibe :)
Igen,alap igényem hogy ne legyek igénytelen.
Naponta zuhanyzok,kétnaponta mosok hajat mikor alszik a gyerek este.
Kontaklencse betétel,egy kis smink kb. 5 perc.
Nem várom estélyiben,de normálisan,csinosan vagyok itthon is.
Emellett a ház is rendben van,szerintem 10 percet mindenki tud magára szánni.
Azért ne legyünk már olyan igénytelenek,hogy koszos ruhában zsíros hajjal járunk-kelünk.Ha nekem koszos a ruhám,beteszem a szennyesbe és tisztát veszek.Azt hittem ez egyértelmű!
Sminkelni csak ritkán szoktam. Ha zsíros a hajam, akkor nap közben szakítok rá időt, hogy megmossam. Ha megyünk boltba, akkor reggel, ha nem, akkor valamikor nap közben. Szerencsére a lanyom megvárja. :)
Kiköltözni sem szoktam, mert általában kint vagyunk az udvaron, amikor hazajon a férjem, és hat a lanyom előszeretettel törli belém a koszos kezeit. :).
Mondjuk ha kint vagyunk, én farmert szoktam felvenni, meg vagy pólót, vagy egy csinosabb pulcsit. Szóval nincs kinyúlt mackó pulcsim. Igyekszem csinosan öltözni meg a játszó térre is. De ez nem a férjem miatt, hanem magam miatt van. Én így érzem jol magam. Nem azt mondom, hogy magas sarkában megyek homokozni, de pl vásárolni igen. Játszó térre meg lapos talpu balett cipő szerusegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!