Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi előtt a férjetek/párotok...

Mi előtt a férjetek/párotok haza ér kicsinosítjátok magatokat?

Figyelt kérdés
nem gondolok különösebb extrákra,alap smink,át öltöztök,nem várjátok izzadtan,zsíros hajjal..és ha igen mondjuk mikor szántok rá időt a házi munka és a gyerek között,+mondjuk napi hány perc ez?
2012. márc. 27. 14:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
Én is menzesz alatt szőrösödök,és az utcsó nap gyantáztatok :)
2012. márc. 27. 21:33
 22/33 anonim ***** válasza:
58%

Nem, kulon ezert nem szoktam, mert mar reggel megteszem.

Amig a fiaim reggel megisszak a tejet, addig en megmosakszom, letakaritom a boromet, szinezett nappali kremet hasznalok, igy alapozot viszont soha. A szememet szoktam kicsit kisminkelni, szemhejpuder gyengen es szempillaspiral, szemoldokomet igazitom meg. A hajamat csak megfesulom, 3-4 naponta mosom, szaritom, a tobbi napon jol tartja magat. Ha mosni kell azt is ilyenkor szoktam.

Az oltozekem attol fugg, hogy otthon maradunk-e vagy megyunk valahova. Ha megyunk, akkor mar eleve normalisan oltozom fel, ha sokaig tart a program, akkor pedig maradok az utcai ruhamban, kotenyt rakok magam ele a fozeshez es kesz.

Ha nem megyunk reggel sehova, akkor johet az otthoni ruha, de ez sem olyan dolog, amit rejtegetni kellene a ferjem elol. Van vagy 5-6 nadragom, normalisabb melegito, farmer, amit csak otthon hordok, olyan felsok, amik azert csinosak, de kenyelmesek is, csak mondjuk dolgozni mar hasznalnam oket. De siman felveszek huvosebb idoszakban kenyelmesebb kotott minit is itthon harisnyaval, nyaron regebbi, de csinosnak mondhato es kenyelmes nyari ruhat.

Ha dolgom van a kertben, akkor felveszek egy regebbi melegitot, azt utana ugyis mosni kell.

Ennyi.

Szoval nem, kulon a ferjem miatt nem sminkelek, nem oltozom at, de alapban olyan formaban vagyok, amilyenben jol erzem magam.

2012. márc. 28. 01:26
 23/33 A kérdező kommentje:

örülök,hogy ennyien válaszoltattok,én is szeretem hogy mindig csinos vagyok ,egyszerűen nem érzem magam jól smink nélkül(korrektor,szemhéj puder,spirál,pirosító,szemceruza,nálam ez az alap),oda figyelek a hajamra,havonta igyekszem el menni fodrászhoz,nincs lekopva a körmöm amit rendszeresen megdícsér a vőlegényem,divatosan csinosan öltözöm barhova megyunk ..legyen az a sarki közért....nem miatta teszem így szoktam meg ....haza jön,mindig megdícsér nem cicomázkodom egesznap és közben van meleg ebed,és heti kétszer süteményt is sütök,tiszta a lakás ami nem pici(150nm2)és nem a takarítónő tartja rendbe ,emelet oriási kert is van ,a füvet rendszeresen én vágom 4.naponta

szoval én nem hiszem azt ,hogy ha gyesen vagyunk hanyagolni kell magunkat és szerintem a párunk is örül neki ha nem is minden nap de szerintem minden masnap lehet időt szakaítani erre

2012. márc. 28. 11:24
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
kedves 7-es válaszoló! az amit leírtál akár még rám is illene....annyi különbséggel hogy én 25 vagyok a szomszéd asszonyom meg 29 (jóban vagyunk)...és igen én is minden áldott nap azzal kezdem h reggel haj és utána sminkelés...senki nem látott még smink nélkül csak a férjem, családom és legközelebbi barátnőim.....és igen bárhova ha kell még kapálni is sminkben megyek....tetszeni akarok a férjemnek, és nem csak azért mert ő elvált 37 éves és egy magát elhanyagoló és semmit nem magára adó nőt hagyott ott...aki nem csak h nem adott magára még csak nem is közeledett felé....én nem csak azért adok magamra h a páromnak eszébe se jussom megcsalni, hanem azért mert nekem is nagyon fontos! Azt akarom h szépnek és igényesnek lássanak! jövőre babát akarunk és terhesség alatt és után is minden reggel szakítani fogok arra fél órát h megcsináljam a hajam és a sminkem! így érezem jól magam és kész! (+műkörmöm is van és lesz is a baba mellett is csak persze kicsi és lekerekített nehogy megkarcoljam).Ezért ne ítéld el a szomszédasszonyodat mert attól h ad magára még nem biztos h nem akar majd gyereket(mert még fiatal hozzá) és nem lesz jó anya. :)
2012. márc. 28. 17:14
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy korabbi valaszolo vagyok.

Csak annyit szeretnek az egeszhoz hozzafuzni (ugy a komplett temahoz), hogy sminkeles nem jar egyutt az igenyesseggel, ahogyan a nem (vagy alig) sminkeles sem jelenti azt, hogy igenytelen az adott holgy.

En peldaul szerencsesnek mondhatom magam, mert nem igenyleg sok sminket. Persze, kiruccanaskor szoktam erosebben is sminkelni, de egyebkent engem egy szemoldokigazitas es szempillaspiralozas tenyleg kielegit, ezzel meg jobban kihangsulyozom a szemem, de ennyi eleg. A hajam apolt, a boromet sem kell alapozni, karakteres vonasaim vannak, plusz nagy szemeim, tulajdonkeppen nulla sminkkel is jol erzem magam a boromben es az en ferjem hangsulyozza is, hogy jobban szereti, hogy termeszetesen vagyok szep es nem csak sminkkel.

Mukormom is szokott lenni idonkent, par honapig van, utana par honapig nincs, mert megunom. De ezt sem a ferjem igenyli, mert neki pont jobban tetszik a sima, termeszetes kormom, az is hosszu szokott lenni es max lakkozom. Nem tetszik neki a mukorom, nagyon max a vekony francia zseles erositesre mondta eddig azt, hogy szep.

2012. márc. 28. 19:33
 26/33 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó kérdés :) és igen, igyekszem magam rendbe szedni, mire hazaér a Férjem, jobban is érzem magam tőle, az önbizalmam is nagyobb, a Férjem is örül :).

Persze ha nincs itthon a Férjem, akkor elsők a gyerekek, aztán a lakás, csak aztán én :).

Hogy mikor szánok erre időt? Csakis a gyerekek elalvása után, addig úgyis leböfiz a kicsi, vagy éppen a nagy keni a hajamba egy ölelésnél a mézes kenyeret :)

Szóval vagy délutáni alvás alatt hozom rendbe magam és a lakást is, vagy este, attól függ, hogy dolgozik a Férjem.

De gondolom ez egyéni, kinek mennyi ideje van, mennyire szokott sminkelni, a Férje minek örül stb. :)

De tetszik a kérdés nagyon! :)

2012. márc. 28. 22:12
 27/33 anonim ***** válasza:

Mikor megismert a férjem mindig nagyon adtam magamra.10 cm-es körömcipőkbe jártam miniszoknyával.Ahogy megszülettek a gyerekek valahogy ez háttérbe kezdett szorulni.

Mindig lótok-futok és semmi kedvem magassarkúba szaladgálni,főleg mikor elszalad a kicsi fussak utánna.

Meg is jegyzi az utóbbi időbe nagyon topi vagyok.Szeretné,ha újra ilyen ruhákba járnék.Na de hova vegyem fel a játszótérre?Én már 15 éve itthon vagyok.Más lenne,ha lenne egy munkahelyem.De azért a kedvéért néha felöltözök,ha elmegyünk valahová.

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 30. 11:02
 28/33 anonim ***** válasza:
Kedves utólsó, nem kell ahhoz 10 centis cipősarok, hogy ne legyél topis! Miniszoknyát balerinacipővel is fel lehet venni, akkor szaladni is tudsz. :-) Én most, terhesen is hordok rövid szoknyát, csak nem óriási sarkakkal, mert nem is kényelmes, na meg futok a nagyobbak után én is eleget. De attól még lehet csinosan öltözni, hogy nem tűsarkút veszel fel. :-)
2012. márc. 30. 11:20
 29/33 A kérdező kommentje:
bizony lehet,én most telen gyakran voltam miniszoknyába,csipkés harisnyával,fekete csizmával és imádta a vőlegényem,és most ,hogy jön a tavasz nyár ugyan ez lesz mini ruha leginggel és saruval
2012. márc. 30. 11:30
 30/33 A kérdező kommentje:
jah meg hát az én koromban(22vagyok) ,szerintem normális,nincs rám írva ,hogy anya vagyok:)
2012. márc. 30. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!