Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni hajhulás megállít...

Szülés utáni hajhulás megállítására valami hatásos módszer? Mennyi ideig tart ez?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szia

varga hajcsepp!!!!

derékig érő fekete hajam van(nem vagyok cig... :-) és csomókban jött ki a hajam kb 2-3 hónapig, elhasználtam 1 üveg varga hajcseppet és ahogy elfogyott már akkor olyan 1 centis hajak voltak de rengeteg, azóta kb egy arasznyi hosszuak de sztem kétszer anniy nőtt mint amenniy kihullott

2009. jún. 14. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szia!Nekem a Hairclinic kapszula jött be, rettenetesen hulott a hajam, oldal szinte megkopaszodtam, de azóta már kinőtt:)
2009. jún. 14. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem tehetsz ellene semmit, csak tűrni.

Rengeteg hajam kihullott az első szülésem után is, most a 2. után is csomókban hullik...

Ami terhesség alatt nem hullott ki a hormonok miatt, most megszabadulunk tőle. 2-3 hónap múlva megáll a hullás.

2009. jún. 15. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem csak az ido segitett...

Szules utan harom honappal kezdett el hullani. Tudtam, hogy termeszetes, de megis megijedtem, mert soha sem voltam egy hajhullatos tipus. De akkor! Naponta ketszer fesultem at a hajam, ami nem volt egyszeru, tekintve, hogy kocolodo hullamos hajam van. Mareknyi hajat szedtem ki a hajkefebol, ettol fuggetlenul az egesz lakas tele volt vele. A fodraszom adott ra egy hajszeszt (nem tudom, hogy mi a neve, elfelejtettem), elvileg nagyon hatekony szer volt, de mar akkor mondta, hogy ne szamitsak sokra, mert ez hormonvaltozas miatt van. Igaza volt, szinte ugyanugy hullott tovabb. Nekem csak jo egy honapig hullott ennyire, majd ahogy jott elmult.

2009. jún. 15. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!