GYES utáni munkába visszatéréskor van a munkáltatónak kötelezettsége, hogy ugyanakkora fizetésért kell visszavennie?
Figyelt kérdés
Most szeretnék visszatérni, és a régi fizetésemnek a 61%-át ajánlották fel :O(2012. márc. 23. 08:57
1/1 anonim válasza:
Az szép!:-(Ezt szokták csinálni,gondolom papíron a beosztásod is megváltozik a kevesebb pénzért.Így lettem anno én is vámügyintézőből írnok...Köteles visszavenni,és így fog rajtad,hogy kevesebb pénzt ajánl.Én még utánna 6 hónapig "védett"voltam,nem rúghatott ki,de aztán az első leépítéssel elküldött..De legalább neked van munkahelyed.Nekem a 2.gyerek után most jár le 2hét múlva a gyesem,és a munkahelyem megszűnt.Január óta nem találok munkát,most intézem a munkanélküli segélyt átmenetileg..addig is.
Magyarul a munkáltató kötelezettsége az, hogy visszavegyen,de az nem hogy ugyanabba a munkakörbe,és pénzért.A szabijaidat(a 3 év alatt felgyülemlett) vagy ki kell venned,és úgy térsz vissza,vagy kifizeti.Ha korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!