Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha TGYÁSON vagyok, majd...

Ha TGYÁSON vagyok, majd GYED-en leszek, a munkáltatómnak van valami befizetési kötelezettsége valahova utánam?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, hogy érdekében áll-e "megszabadulni" tőlem, vagy nem? Azt tudom hogy a törvény szerint nem rúghat ki, de most itt nem is az a lényeg, hanem hogy kerülök-e neki valamibe, amíg ezeket az ellátásokat kapom.
2010. febr. 12. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Míg az ellátást kapod nem kerülsz neki semmibe, de a munkáltatók nagy része azért nem szereti ezt, mert ha lejár GYED és visszamennél dolgozni, akkor köteles kiadni neked 1,5 évre járó szabadságodat, ami már pénzbe kerül neki.
2010. febr. 12. 14:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha nem akarok oda visszamenni dolgozni, nem lehet utána megszüntetni úgy a munkaviszonyt, hogy pl lemondok arról a szabiról? Nekem jobban megéri ha marad a munkaviszonyom, mert ha esetleg jönne a kistesó, így kaphatnék megint GYEDet.
2010. febr. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!