Hasonlo koru, hasonlo meretu es egyforma nemu gyermekeitek hordjak egymas ruhajat?
Nekem bo egy ev van a fiaim kozott, meretben nincs sok kulonbseg, kb 96 cm a kisebbik, 107 cm a nagyobbik.
OK, nadragban mas meretet hordanak, de peldaul polokbol, felsokbol siman jo rajuk ugyanaz a meret.
Igy en az itthoni, vagy kertben hasznalatos ruhakbol azt adom rajuk, amelyik epp a kezem ugyebe kerul. Kimenos ruhakbol van kulon ruhatar mindket gyereknek, de nem mondom, hogy nem volt mar arra pelda, hogy a kisebbikre is a nagyobb polojat adtam akkor is, mert epp abbol a meretbol volt ketto elokeszitve...
Ismeros anyuka szerint ez "tiszta gaz", merthogy beletiporok a szemelyisegi jogaikba.
Mit szoltok ti ehhez?
Ha a gyerekeket zavarna akkor nem tennem, de jelenleg ket es harom evesek, abszolut nem foglalkoznak ezzel.
A tinik is szeretik egymás ruháit felvenni... Ebben szerintem semmi rossz nincs!
Ha egy szülő mindenképpen új ruhát akar adni a 2-3-4... . gyerekére,akkor tegye azt,de aki nem így gondolja,azt nem kellene piszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!