Milyen fajta hidegpárásítót használtok?
Figyelt kérdés
Kruppos a lányom, és érdekelne kinél melyik fajta vált be.2012. márc. 16. 16:59
1/5 anonim válasza:
Medisana. Ez közép árkategóriás, és elég jól bírja, mi csak fűtésszezonban használjuk és csak éjjelre.
Szintén kruppos a lányom
2/5 anonim válasza:
Nekünk Solac mr. pin van. Ha mégegyszer venni kellene olyat vennék, ami adott páratartalomnál, illetve vízkifogyás esetén kikapcsol. Ez is jó, de az egy kicsit komolyabb.
3/5 anonim válasza:
Nekünk Sencor van.Nem tudom,ez melyik kategória,20 ezer ft volt.Programozható,hogy hány százalékos páratartalmat szeretnél,digitális kijelzős,és ha kifogy belőle a víz automatikusan kikapcsol.
4/5 anonim válasza:
3. vagyok.Ja igen,ha a megadott páratartalmat eléri,akkor is automatikusan kikapcsol.
5/5 anonim válasza:
3.4. vagyok.Ez van nekünk,belinkelem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!