Mi a kettő babakocsi fajta között a különbség?
1) Lapra csukható
2) Esernyőre csukható
8 hónapos a lányom és szeretnék venni neki egy új babakocsit, ami nem foglal olyan nagy helyet és valamennyire könnyű is.
Fogalmam sincs, hogy melyik babakocsi megbízható. Nekem ezek a Tescoban és az ilyen filléres boltokban kaphatók nem igazán tűnnek megbízhatónak. Legalábbis ránézésre szinte semmilyenek.
Nektek milyen a második babakocsitok?
Mit kaptatok hozzá tartozékba?
Télen lehet normálisan használni?
Köszi a segítséget! :))
Remélem jól tudom.
A lapra csukható, azok szintén sportkocsik, amikbe már nagyobb ülő gyere ülhet, pakolós alja van.Tehát nem pici babának való.
Az esernyőkocsi az a kis fém vázas, nincs általában alsó kosara, csak kis napernyős teteje.Kimondottan futkározós babakocsi.
Én használtan vettem pierre cardin babakocsit(piros)aminek olyan szarv szerű a fogója.Van hozzá lábzsák és napernyő.Jó nagy a kosár alul.Szerintem jó kis kocsi.Az esernyőt nem lehet teljesen hátra dönteni, csak egy kicsit.Egy 8 hósnak még kényelmesebb ha hátra van teljesen döntve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!