Szerintetek mi a két babakocsi között a különbség az árán kívül?
Gyanítom a fekete az újabb.
3 különbséggel:
napvédő van a feketén
a tárolónál plussz varrás
más felni (keréknél)
ez is ugyan az, nekünk ilyen van, jó kocsi, és olcsóbb is, pedig szinte tényleg ugyan az
van sok színben
linkelő válaszoló vagyok!
Szóval én is kis faluban lakok (300 fős), az utak szörnyűek :( Tudok vele közlekedni! nem macera!
DE a tolókar nem átfordítható, habár mi nem is használnánk mert olyan jó az árnyékolója, hogy evvel még nem volt gond, pedig tavaly júliusban szültem!
A babahordozója nagyon nagy, kényelmes, még mindig használjuk és egyáltalán nem kicsi. Szélességben és hosszúságban is kényelmes a 9 kilós kisfiamnak :)
Én már megbántam a kocsit! Azért választottam ezt mert ez befér az autóba, szép és új fajta.
Kb 10 szer utaztunk a 8 hó alatt, amikor vittük a babakocsit... ezért nem érte meg az tuti.
Ha újra választhatnék valami hagyományosabbat választanék, nem multifunkciósat!
A hagyományosnak nagyobb a sport része, Miénk is szupi, de nem elég széles, beleül a lurkóm és kb 5-5 cm van a kocsi széléig, hát ez rettentően kevés. Utazáshoz nagyon jó lenne, de hosszasan sétálni a faluba, kényelmetlen.
Szóval ha utaztok sokat akkor nagyon ajánlom, de ha csak otthonra kell akkor tudok ajánlani másik kocsit.
remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!