Gyereketek még téli ruhában jár?
Tegnapelőtt késő délután nálunk olyan hűvös volt, hogy a 2 éves lányomat téli kabátban hoztam el a nagyitól.
Persze overált már nem adok rá, de nem pakoltam el a téli cuccait. Harisnyát is kap a nadrág alá.
Ma már jobb idő volt, de nem szakadt rólunk a víz.
Vastag, belül szőrös kardigán, azon egy vékony kabát. Így öltötettem föl, de tutira nem volt melege.
A 2 éves lányomat (bár ő már nem babakocsizik), már egy hete nem öltöztetem téli ruhába (kabát, bélelt nadrág és csizma). De aláöltöztetem.
Hosszú ujjú body, vékony hosszú ujjú felső, vékony garbó, polár pulcsi, tavaszi kabát, tavaszi sapka (ha fújna a szél a kabát kapucniját is rá rakom), vékonyabb harisnya, kord kertész nadrág (nem bélelt), tavaszi félcipő. De mi is 10 körül megyünk ki.
Tegnap így volt a lányom: h.ujjú body, vékony garbó, pulcsi, polár pulcsi, mellény (enyhén vastag), vékonyabb harisnya, farmer nadrág (nem bélelt), sport cipő, tavaszi sapka.
Ha elmegyünk valahova messzebbre(nagyszülő), azért viszek neki vastagabb ruhákat, mert azért még csalókás az idő. De már én sem öltözködöm téliesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!