Néha nektek is teli van a hócipőtök amikor hisztis és kiborítóan viselkedik a gyereketek?
Őszintén?
Az én kisfiammal 2 évesen nem volt gond...ha csak adtam neki "munkát". Mert ha nem: akkor jajj de sok rosszat kitalált magának. Én bevontam a házimunkába amikor lehetett: tésztát gyúrt velem, mosogatott(műanyag poharakat)...
Ha pedig épp olyasmit csináltam, amit vele nem lehetett - meg kellett várnom azt a békés fél-egy órát, mig alszik. SOHA nem játszott el ugyanis egyedül.
A hisztit valamiféleképp kezelned kell, mert ha nem, akkor a fejedre nő.
Nekünk az volt, hogy ha hiszti, megy a szobájába és nem jöhet ki, míg le nem nyugszik.
Szerintem minden kétéves ilyen, és nincsen ezzel baj.
Az enyém, ha mesét néz a laptopon, akkor nyugis, illetve a játszótéren le se kakilja a fejemet, mert ő most játszik a többiekkel, illetve alszik még 2-szer napközben, így ilyen alkalmakkor mindig tudok pihenni picit én is.
Ha nagyon rágörcsölsz arra, hogy mi mindent kell csinálnod és tőled nem tudod megtenni, akkor tényleg nagy feszültség keletkezik benned, felesleges. Akkor kell sajnos ezeket a teendőket megtenni, amikor alszik, vagy pld. "mesét néz". Próbáld ki, hátha nálatok is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!