Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Parom elore orult, hogy apa...

Parom elore orult, hogy apa lesz, most meg nem tudom mi van vele, mintha bizonytalan. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Parom kulfoldon van, es mikor szoltam neki hogy terhes vagyok annyira boldog volt, most hogy elmentem nogyogyaszhoz, mintha nem biztos abban hogy akarja a gyereket. Maga mellett szeretne tudni babastol, de igy nem mehetek. Most mit tegyek?
2012. márc. 14. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sziven ütötte a valóság. Rizikós dolog gyakorlatilag egyedül vállalni főleg úgy, hogy a párod azt sem tudja: örüljön-e, vagy sírjon.
2012. márc. 14. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Jöjjön ő haza.
2012. márc. 14. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó lett volna megbeszélnetek, még a kicsi előtt, hogy tényleg szeretnétek-e a kicsit
2012. márc. 14. 16:23
 4/9 A kérdező kommentje:
eddig akart babat. most nem tudom mi van...
2012. márc. 14. 16:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Vagy ha nem is azt, hogy tényleg szeretnétek-e, legalább azt hogy hol éltek.

Erre a bizonytalanságra nehéz világra hozni, nem is tudjátok gondolom akkor, hogy lesz.

68% voltam

2012. márc. 14. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Ellentmondásos a kérdésed számomra.

"mintha nem biztos abban, hogy akarja a gyereket"

"Maga mellett szeretné tudni babástól"

Nem értem, hogy miért nem mehetsz, amikor neki van munkája, amig születik a baba, addig te is tudnál dolgozni.

Lehet, hogy örömében nem jutott szóhoz.

2012. márc. 14. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Viselkedj ugy, mint aki tisztaban van azzal, hogy most egy nagy valtozas elott all, allapotos, tehat most mar felnottkent kell viselkedned, nem gyerekkent, hiszen most mar "anyuka" leszel! Probalj meg lelkileg felkeszulni erre az esemenyre, tehat fogadd el, hogy a hasadban egy uj elet vette kezdetet!
2012. márc. 14. 16:28
 8/9 A kérdező kommentje:
nem mehetek, mert ois most ment ki egy hete,itthoni adossagait kell rendezze, a szallasa is munkahelyen van, oda nem mehetnek, azt nem gyozne, hogy alberletet vegyen ki, es tartson minket is egy darabig. Dolgozni akartam kimenni, de igy nem mehetek, az allapotom miatt.
2012. márc. 14. 16:29
 9/9 A kérdező kommentje:
O szerette volna hogy igy kimenjek ott szuljek majd, legyunk egyutt, szuljek majd ott... nehez neki ott egyedul... es szeretne ha ott lehetnek babastol... mivel nem lehetek olyan bizonytalannak tunik, azt mondta akarja a gyereket de en ugy erzem nem biztos benne.
2012. márc. 14. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!