Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használ valaki Pharmatexet?...

Használ valaki Pharmatexet? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Én használtam, és teljesen megvoltam vele elégedve. Nekem sokkal jobb volt mint a fogamzásgátló gyógyszer mert az én szervezetem egyébként is megviselt már ilyen téren. Régebben fogamzásgátló gyógyszert szedtem és amikor abba hagytam teljesen felborult a hormonháztartásom. Később alig bírtam helyre rázni. Tehát a Pharmatex meg abszolút hormonmentes készítmény, amit lehet krém, kúp meg még valamilyen formában megvásárolni, ahogy neked kényelmes. Szeretkezés előtt 10 perccel vagy negyed órával kell magadnak "felhelyezni" aztán az ott szétolvad - ami ha alapból nagyon nedves vagy akkor ez még tesz rá egy lapáttal :) - és már hat is. Nem sokkal drágább mint mondjuk az óvszer.
2012. márc. 14. 15:43
 2/10 A kérdező kommentje:
En is most fejeztem be a fogamzásgátlot. A szexuális étvágyam a béka feneke alatt van, ideges vagyok a pirula mellett meg ilyenek. Elegem lett belole. Van egy 14 hos kislányom és most nem szeretnék teherbe esni. Ugy gondoltuk, hogy megszakítással védekezunk, de azért kell valami spermaolo, ami elpuszítja az esetleges kis katonákat :)
2012. márc. 14. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Én használtam (a tablettát kombináltam a "tamponnal"), szerettem (elegem volt a gyógyszerszedésből), viszont terhes lettem. A nődokim kifejezetten haragszik a pharmatexre...
2012. márc. 14. 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is terhes lettem mellette pedig mindent betartottunk,az én dokim is rossz véleménnyel volt róla.
2012. márc. 14. 16:02
 5/10 anonim ***** válasza:
A barátnőm is terhes lett "mellette"...
2012. márc. 14. 16:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, hát nem félre vezetés céljából, de én nem mellette lettem terhes, és én simán a kúpot használtam, nagyjából fél évig védekeztünk így párommal, olyan heti 4-szeri alkalommal. Szóval én csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani és nekem bevállt.
2012. márc. 14. 18:00
 7/10 anonim ***** válasza:

2x1 évig használtam szoptatás alatt, akkor minden ok volt vele.

Nemrég kezdtük el ismét használni, mert a tablettától és a hüvelygyűrűtől is a béka segge alá csökkent a libidóm...

Mindent betartottunk, ennek ellenére jelenleg 7 hetes terhes vagyok, de baba nincs, missed ab. Mondjuk amúgy sem tudtuk volna megtartani, ezért talán jobb is így...

Szóval én a Pharmatexre jelenleg rá sem bírok nézni, legszívesebben beperelném a gyártót is!

Pedig nemrég még védtem azokkal szemben, akik szidták, de most már teljesen megértem...

Én csak azoknak ajánlanám, akiknek belefér egy (újabb) gyerek is. Kifejezetten fogamzásgátlónak nem szabad használni, szerintem.

2012. márc. 14. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, és tényleg értetlenül állok a véleményekkel szemben. Viszont hozzá teszem hogy én nagyjából 2 éve hogy használtam a készítményt....
2012. márc. 14. 19:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Pont erre voltam kíváncsi. Ma utánaolvastam a neten és rengetegen lettek terhesek. Nem gond ha becsuszik a második baba, de azért nem most szeretnénk, majd vagy 1 év mulva.
2012. márc. 15. 15:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a segítséget!
2012. márc. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!