Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A százhalommbattai nőgyógyászo...

A százhalommbattai nőgyógyászokat ismeri valaki? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tárnoki vagyok,de az összes érdi kipipálva :( Előző terhességemnél sajnos nagyon megjértam,4 hónapos terhességtől inább bejártam Pestre egy magándokihoz,de ezt most nem szeretném.
2012. jan. 28. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:

SZia, én battai vagyok.

Én a Sára Leventénél szültem, meg voltam vele elégedve, de hiába az időpont, kell várni a rendelésénél. Szüléskor amikor hívták egyből indult be hozzám, több barátnőm szült nála, mindenki meg volt vele elégedve.

Barátnőm a Paragi Péterhez járt, aki be sem ment szülésre, mikor hívták.Rendelésen nagyon normális volt, de ez egy kicsit furcsa volt , hogy nem ment be.

Szinnyai Attilát felejtsd el

Teremi nagyon jó szakorvos, de nem igazán kedves.

Másik barátnőm a Dömötöri GYulához jár de csak nőgyógyászati szürésekre, ő meg van vele elégedve, de szülésről nincs róla tapasztalat az ismerettségi körben

Börzsönyi BAlázsról semmi infom nincsen.

Kérdezz nyugodtan ha gondolod, majd visszanézek.

2012. jan. 28. 15:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Szimpatikus Sára Levente a leírásod alapján :)

Magánrendelésen jártál nála vagy sztk-ba?Ha magánba mennyi volt egy terhesgondozás,és ha nem indiszkrét szülésért mennyit fizettél neki,vagy mennyit kért?

Köszönöm a válaszod :D

2012. jan. 29. 14:08
 3/4 porcukormókus ***** válasza:

En Budaorsre jartam sztk-s terhesgondozasra Sarahoz, teljesen megvoltam vele elegedve. Ismerosom nala szult, o is.

Ugyeleten szultem a SoteII-n, es a Paragit fogtam ki, a felesege meg a szulesznonk volt. En csak jokat tudok roluk mondani, SZUPEREK voltak!

Szerintem mindket dokival jol jarnal! :)

(es nekem ugy ilyen jo a velemenyem roluk, hogy nem volt fogadott egyikojuk sem)

2013. jan. 27. 21:06
 4/4 porcukormókus ***** válasza:
Kedves Elso! Nem tudod veletlenul, hogy a Paragi miert nem ment be a szulesre? Nekem olyan lelkiismeretesnek tunt.
2013. jan. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!