Milyen jó győri női- nőgyógyászokat ismertek, kihez érdemes menni (lennt lényeg)?
Elég szégyenlős vagyok,ha nem privátbe megyek hozzájuk,akkor is van külön vizsgálórész,nem szeretném hogy az asszisztens belásson,elhúzzák a függönyt és minden esetben van mellvizsgálat,muszály a mellvizsgálat is,mert azt hallottam azt kérni szokták?
Zoknit fennt lehet hagyni,és hogyan vizsgálnak?
Igen én is női dokihoz szeretnék menni.Még nem döntöttem el mikor de jobb már előre érdeklődni róla mire készüljek majd fel.
Arról tud valaki tanácsot adni,hogy igen fiatal lányoknál 12-14 körülieknél ha probléma van hogy megy a vizsgálat?Mert az ismerettségemben van ilyen kislány.
:) értem
ha 13 éves vagy (ja, bocs, az ismerősöd) :), akkor gyermeknőgyógyászt kell keresni
10:34
Nagy vagy!...tényleg tetszett....
Győrben ő nő nőgyógyász: [link]
Nem ismerem, de őt találtam neked.
11:08
Óriási!!!
Ilyen nagy helyen egyetlen női nőorvos sincs szinte!!!!
Hát ez is gond, amiért ilyen kevesen vesznek részt a szűrővizsgálatokon!!!
bizony, a fejlett nyugaton már több mint fele a nőgyógyászoknak nő és nem férfi.
Ha nem találsz, akkor menj Pestre, ott vannak sokan!
Évente egyszer ki lehet birni azt a 2 óra utazász!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!