Milyen jó győri női- nőgyógyászokat ismertek, kihez érdemes menni (lennt lényeg)?
Elég szégyenlős vagyok,ha nem privátbe megyek hozzájuk,akkor is van külön vizsgálórész,nem szeretném hogy az asszisztens belásson,elhúzzák a függönyt és minden esetben van mellvizsgálat,muszály a mellvizsgálat is,mert azt hallottam azt kérni szokták?
Zoknit fennt lehet hagyni,és hogyan vizsgálnak?
Dr. Csenge Titanilláról már hallottam állítólag elég fiatal,de jó orvos,kár hogy nincs kép róla.köszi a válaszokat.
Azt tudom ,hogy egy igen fital kiskamasz melyik nőgyógyáshoz mehet,de hogyan vizsgálják meg az nem tiszta,mert valahol írták,hogy van végbélem keresztül történő kitapogatás és valahol meg hüvelyből vesznek mintát pálcikával.És 12-13 éves kislánynál,mert az ismerősőm még az,nem tudni melyik változatra kell számítani.a teljesen részleted vizsgálatot nem tudom hogy zajlik,biztos van valami oldal,ahol lépésről-lépésre le van írva.
Tessék, egy kis segítség.
Itt van még egy. Előző voltam.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, utolsónak meg a részletes linket.
Azt szeretném még megkérdezni,hogy a kacsa az milyen hosszú és mennyire széles eszköz sacra?-Mert azt írják csak kicsit kellemetelen és a barátnőim közül többnek fájt amikor ezt bevezették,hiába szóltak.
És amit még írtam a gyerekgyógyászatról van még valahol link,mert igen fiatal kislányról lenne szó,akit érdekelné 12,5 évesről?
Azért ha eltökéltem magam,hogy megyek én elsőre nem szeretnék mellvizsgálatot,remélem ezt majd tiszteletben fogják tartani,a hüvelyi is elég megalázó lesz,mert nagyon szégyenlős vagyok kiskorom óta.
CSak és kizárólag rajtad múlik, hogy milyen vizsgálatot csinálnak!
Ellenedre semmiféle vizsgálat nem történhet! Ha a melledet nem akarod, akkor nem fogják, ne hagy magad.
Az előző linkről annyit, hogy nagyon jó, kivéve azt a kicsi részt, hogy olyat is kérdezhet az orvos hogy szoktál-e (estleg milyen gyakran, hogyan stb..) önkielégíteni.
Ez nem igaz, semmi köze az orvosnak ehhez!!!!
kivéve persze ha önkielégítés miatti sérüléseid miatt mész hozzá.
Ha ilyet kérdezne az orvos, akkor azonnal a vizsgálatot és keress másikat!
Egyébbként feltétlenül keress női dokit ilyen fiatalon és első vizsgálatra!
Ha túl vagy rajta, majd jelentkezz!
gondolunk rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!