Felfázás, na de miért nem múlik? Húgycsőgyulladás vagy mi az isten? (Lényeg a magyarázat részben).
Sziasztok!
20/L vagyok. Múlthéten szombatra felfáztam,úgy hogy vért pisiltem és kegyetlenül fájt...még vasárnap is ez volt,de addigra elkezdtem szedni az Augmentint,amit annak idején a doki felírt.Aztán csak bementem ügyeletre,(3 keresztes volt a vizeletem)mert már nagyon fájt,ott egy erősebb Augmentint írtak fel.Közben ittam medveszőlő leveles gyógyteát.Ettől egy pár napra elmúlt,de most azóta is van sűrű vizelési inger,és a húgycső kimenetnél érzem az égető érzést,semmi mást,se genny,se vér a vizeletemben.Monuralt írattam még fel,mert az szokott jó lenni,de még ez se mulasztja el.Alvás után reggel még elég jó,általában estére,délutánra szokott rám jönni a sűrű vizelési inger.Bárhová megyek dupla nadrág,dupla vagy tripla zokni,csizma,két pulóver,és még így se akar múlni,pedig melegen tartom magam.
Hozzáteszem: candidám van,amit Canesten Combival kezelek.
Csak normális válaszokat várok,köszönöm.
1. hugyuti fertőzéssel nem az ügyeletre megy az ember, hanem urologiára, ahol rendesen kivizsgálják.(tenyésztéssel, vérképpel)
2.nem "feliratok" gyógyszert, hanem akivizsgálás után az orvos felír.
én a helyedben nagyon nem játszanék ezzel, hanem rendesen kivizsgáltatnám, mielőtt petefészekgyulladással és elzáródással kéne kezeltetni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!