Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használ valaki Pharmatexet? Mik a tapasztalatok?
Igen, én az előző párommal használtam...
... 1 -szer. Nem tetszett neki. (gondolom azért nem, mert hát elmentem benne, és szerintem az a vegyszer kicsapta a fehérjéket az ejakulátumomban. Aztán amikor ezt "kiszülte" a lány, az nem teccett neki.
Ja meg kicsit büdös. Utána orálisan már nem lehet szeretgetni a lányt, viszont az óvszernél ilyesmi nem áll fenn.
Az árát szerintem teljesen megéri, mert egy kúp 2 órán keresztül véd. Viszont ha a lány testére, sé nem a testébe élvezel, akkor még 1 körre érvényes a kúp :-)
És hát nem kell óvszerrel se vacakolni.
Mi a Pharmatex hüvelytablettát használjuk és jó tapasztalataink vannak. Igaz néha csípő érzéssel jár de ez ritkán fordul elő. Nem szügséges mellé óvszert használni, lényeg hogy megvárjátok a tíz percet és előtte és utána ne mosakodj ott. Ha termékeny napjaidban vagy használjátok megszakítással kiegészitve.
Nekünk bevállt, eddig nem volt gond belőle. (Nem lett baba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!