Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti már adtatok a...

Anyukák! Ti már adtatok a gyermeketeknek/babátoknak Humana tejmentes grízpépet? Miután megvettük, láttam meg, hogy repceolaj is kell bele. Ti hol vettétek?

Figyelt kérdés

Körbejártam már az egész várost, és sehol nem kaptam. :(

Köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 12. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem muszáj pontosan úgy elkészíteni, ahogy a dobozon írja.

Én legtöbbször nem tettem bele olajat, tettem viszont gyümölcsöt. Ha mégis olajasan akartam elkészíteni, vagy sima napraforgóolajat, vagy olívaolajat használtam.

A babám szerette repceolaj nélkül is. :)

2012. márc. 12. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem vízzel nagyon csirizes lett, meg sem ette a lányom. Úgyhogy én tápszerrel csináltam meg, és úgy simán megette! Szerintem sem kell bele repceolaj!
2012. márc. 12. 17:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor nem hajtom tovább a repce olajat. Ha jó az olíva olaj is, akkor veszek azt. :) Aztán majd látom, hogy mennyire jön be a kicsi lánynak. :)
2012. márc. 12. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!