Tejfehérje allergiás babámnak (4,5 hós) adhatok Humana tejmentes almás pépet?
Az én babám imádta, és van ugyanilyen Humana grízpép (de lehet ahhoz még picik vagytok, nem emlékszem)is. Azt is imádta:)
tejallergiások:)
6 hetesen nyálkás széklet miatt vittük gasztroenterológushoz, tejfehérje allergia gyanút állapított meg, kaptunk Pepti 1-es tápszert, de nem múltak a tünetek és vér is lett a székletében. Voltunk sebészeten, hasi ultrahangon, de minden rendben volt.
Visszavittük a gasztros dokihoz és felírt Neocate gyógytápszert, mert a Pepti 1-ben is van minimális lebontott tejfehérje, amit az allergiás babák tizede megérez. Kaptunk Neocate gyógytápszert és ettől minden tünete elmúlt.
Vért nem akartak venni tőle, mert túl kicsi volt, de a mai napig nem vesznek, úgyhogy most magándokihoz megyünk vért vetetni, amiből mindenféle ételallergiát kimutatnak...tojás, glutén stb. Bocs ha hosszú voltam :)
Köszi szépen a választ. Azért kérdeztem mert babám nem eszi meg a HA-s tápszert, igy simát adok neki, és igy tudom mire kell figyelni. Szerencsére csak ritkán kap kiegészitést, az anyatejjel meg semmi gond:)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!