Okozhat-e kárt a tejmentes étrend tejfehérje allergia gyanús babánál, ha mégsem allergiás?
De a nyálkás széklet másra is utalhat, az én babámnak is volt, csak anyatejjel tápláltam, semmi extra nem volt 6 hónapos koráig. Lehet vele járó, mig rendesen hozzászokik a szervezetük az új világhoz. Javaslom beszélj a védőnővel, nekem mindíg hasznos tanácsot adott!
A nyálkás székletet úgy értem, hogy egy maroknyi nyálkában úszkált pár borsónyi kaki. Bocs, ha kicsit gusztustalan.
Most vagyunk 5 hónaposak és eszi a speciális tápszert valamint nem fogok adni neki semmit amiben tej van, csak nem tudom, hogy így minden fontos tápanyaghoz hozzájut-e vagy esetleg kéne adnom neki pl. kalcium pótlást.
ENm okoz semmi gondot természetesen. Egy csomó dologból megkapja a megfelelő mennyiségű fehérjét, pláne ha még tápszert kap, akkor meg végképp nincs gond.
Anyatejes anyukának üzenem, hogy hiába anyatejes a baba, az anya által elfogyasztott tejtermékből megkapja a baba a számára káros tejfehérjét és tüneteket okoz a babánál. Tehát szoptatós anyuka se fogyaszthat tejterméket, ha a babánál tünet jelentkezik. Tehát az nem kizáró ok a tejallergiára, ha a baba csak anyatejet fogyaszt.
Kedves utolsó!
Köszi, megnyugtattál. Én is szoptattam 3 hónapig és tejmentes diétát tartottam, de lassan elapadt a tejem így maradt a tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!