Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Humana tejmentes almapépet...

Humana tejmentes almapépet tápszerrel (HA2) is elkészíthetem?

Figyelt kérdés
Azt írja a magyar fordítás rajta, hogy vízzel kell. Nem beszélek németül, de úgy vettem ki a dobozon, hogy tápszerrel, vagy nyilván nagyoknak tejjel is készíthető. Mi a túróért nem képesek tisztességesen lefordítani...? Csinálta már vki tápszerrel?
2010. máj. 11. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nos, én is szoktam neki adni, de csak tízóraira v. desszertnek. Nem túl laktató, hogy nincs benne tej. Én még nem csináltam tápszerrel neki, de nem is csinálnám. Inkább adj neki tejpépet ha teljes étkezésre szánod.
2010. máj. 11. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csináltam neki azzal,de ugy,h külön megcsináltam a tápszert és külön az almapépet is,én mindkettöböl fél adagot csináltam,illetve a tápszerböl tudod kevesebb mennyiséget,h fele fele arányba volt az az adag amit ö éppen akkor evett!

Ja,és szerintem fincsi ugy,a babámnak is izlett!

2010. máj. 11. 12:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Közben felhívtam uncsitesómat(beszél németül)és felolvastam neki ami a dobozon van. Igény szerint lehet vizzel és tápszerrel is. Sőt kifejezetten HA-s és szójás tápszerrel is. Így nem csak a tejallergiára veszélyeztetett, hanem a már allergiás babáknak is adható. Még egy alternatívának kiváló, csak kár, hogy a m.o.-i forgalmazó nem veszi a fáradságot a megfelelő tájékoztatásra.

Elkészítettem tápszerrel, és befaltuk az egészet.

Köszönöm a válaszokat

2010. máj. 11. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!