Humana tejmentes grízpépről tapasztalatok? Egy éves babának jó reggelire vagy vacsorára?
Lehet hozzá gyümölcsöt is keverni?
És a Humana tejmentes almapép bevált a babátoknál?
Szerintem 1 évesen 100x jobb, mint tej, kakaó és hasonló dolgok(pl virsli, májkrám)
Én 2 éves koráig nem adtam a lányomnak tejet, egrészt mert cicizett(ik), másrészt rohadtul nem annyira egésséges, mint aminek anno kikáltották.
Engem ennyi idősen "kiröhögött" kisfiam, amikor ilyet akartam adni neki. :)
Inkább vettem jó minőségű sonkát (Twinner, Lidlben kapható, 100% csirke- és pulykamell, nincs benne bőrke és hasonló gusztusos dolgok), jó minőségű tömlős sajtot (szintén Lidl, From' dor, tartósítómentes, víz, vaj, sajt van benne, és kevésbé sós, mint a camping és társai), és ezt kapta kenyérrel, vagy csináltam neki házilag körözöttet, tojáskrémet, avokádókrémet, májkrémet, tonhalkrémet, lazackrémet, stb. Kapott mindig paradicsomot, paprikát, uborkát, retket, tehát egészséges zöldségeket is hozzá.
Szerintem is elég karcsú egy ekkora gyerkőcnek az ilyen pépszerűség, de ez nem jelenti azt, hogy egészségtelen kaját kellene adnod neki. Meg lehet az étkezést oldani teljesen egészséges, jó minőségű, de nem megfizethetetlen ételekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!