Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kis gyerekes anyukák! Ti is...

Kis gyerekes anyukák! Ti is úgy féltek a tereken/utcákon koborló kutyáktól, mint én?

Figyelt kérdés

Sokszor hiába szeretnék nagy sétákat tenni gyerekeimmel,-sajnos retegek a szabadon kószáló kutyáktól.

Ezzel van még így valaki?

2012. márc. 12. 14:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%

Nem tudom,felénk nincsenek nyitott kapuk kirohanó vérszomjas dögökkel.Hiába pontozgattok le,letojom,akkor is így van.Aki foglalkozott kutyákkal,tanult ilyesmit magasabb szinten,az érti miről van szó.

A kóbor kutya egyszerűen nem megy oda az emberhez,próbáld csak meg.Elkerül,kitér az utadból.Ha gyerekkel vagy,ha nem.Arra meg,kevés esélyt látok,hogy akinek nagy testű,viselkedésproblémás kutyája van,az nyitvahagyja a kaput.A kutya,ha kimegy max. megnézi mi van a földön.De nem kezdi el csócsálni a kölyköt.De ti dolgotok.Sétáljatok akkor a zárt játszótéren.

2012. márc. 12. 17:03
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem is arról van szó hogy állandóan előfordul ez, de meg meg esik.

Mint már említettem, engem támadott meg utcán kutya, pedig csendben sétáltam hazafelé. Véletlenül nyitva felejtették a kaput.

Imádom a kutyákat a mai napig, de nem szeretem ha egy idegen kutya koslat utánam, márpedig van hogy mennek az ember után még ha tisztes távolból is.

2012. márc. 12. 17:54
 13/20 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. igazából nem csak konrétan a kóbor kutyákról beszéltem,hanem bármely szabadon kószáló kutyáról(akinek nincs a gazdája a közelbe)

nekem is van rossz emlékem gyeekkoromból. egy nyitva felejtett kapun rohant ki a kutya és rám rontott-szerencsére nem lett nagyobb baj,de azért ijesztő volt. és nem kell feltétlen hergelni a kutyát,hogy támadjon.

2012. márc. 12. 19:40
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehet lepontozni, de a kérdezőnek volt két másik kérdése is. Nem az a gond hogy tart a kóbor kutyáktól, hanem az hogy az öt hónapos gyerekét emiatt csak hetente, másfél hetente egyszer viszi sétálni. Ez nem normális és nem is egészséges. Legalábbis remélem hogy ezt többen is így gondolják.
2012. márc. 12. 20:05
 15/20 A kérdező kommentje:

nem tudom mit olvastál ennyire félre,de sehol nem említettem,hogy 5hónapos gyerekem lenne,és azt sem,hogy heti egyszer vinném ki..

Amúgy egy 3évesem és egy 10hósom van.

de ettől függetlenül,megyünk sétálni,csak képes vagyok az "egész" várost megkerülni ha látok egy szabadon kószáló nagytestű kutyát.és mindig azt lesem nincs-e a közelbe gazdátlan kutya

2012. márc. 12. 20:25
 16/20 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem honnan veszi, már én is írtam hogy ilyet senki sem írt.

Kedves kérdező, nyugodtan szerezz be egy kutya riasztót. Nem fáj a kutyának, csak kellemetlen, annyira hogy békén hagy titeket. LEGÁLIS. 1500 forintba kerül és működik, valóban elmegy a kutya.

Nem kell mindenáron használni, de megnyugtató ha bármi gond van, akkor van valami a kezedben amivel védekezhetsz.

2012. márc. 12. 21:26
 17/20 A kérdező kommentje:
köszi,ez jó ötlet! de hol lehet ilyet beszerezni?
2012. márc. 13. 08:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Volt egy kérdés a levegőztetéssel kapcsolatban és abban írta az anyuka, hogy a kutyák miatt sem meri vinni sétálni a babáját. Valószínű ezzel lett összehozva.

Persze nem törvényszerű, hogy ugyanaz a kérdező, lehet, hogy csak onnan jutott eszébe a kérdés, de az is lehet, hogy nem is olvasta a kérdező.

2012. márc. 13. 08:41
 19/20 anonim ***** válasza:
vatera, van több féle is, árban is nagyon különbözőek.. az első válaszban jól le lettem pontozva emiatt, holott legális és állítólag kutyakiképzésre is használják - ezt nem tudom, mert nem ismerek egy kutyakiképzőt sem, de ez van a csomagolásra írva.
2012. márc. 13. 08:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is rettegek tőlük,pont ez az egyik ok ami miatt nem akarok falura koltozni,pedig elvileg ott vettunk házat....kis falukban gyakori hogy a pocsék keritéshez vesznek egy böhöm nagy kutyat a gyerekek a nagymaminak,hogy megnyugtassak a lelkiismeretüket,csak épp nagymami sem elzarni,sem tanitani nem tudja őt megfelelően....egy ilyen kutya rontott a nagymamámra,pedig elhihetitek hogy nem ingerelte a kutyat csak biciklizett az uton....ugyanebben a faluban egy Rotweiler támadt egy kisgyerekre,pedig az sem csinalt semmi kulonosen csak ment az annya mellett a kutya meg rárontott. Aki azt irja hogy kutya ok nélkül nem támad azsokat nem érthet a kutyákhoz....főleg ezekhez a ideggyenge tultenyésztett mostaniakhoz.
2012. márc. 22. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!