Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 éves korig tilos a tej. Még...

3 éves korig tilos a tej. Még mindig nem gondolod, hogy csak marketing szöveg?

Figyelt kérdés

Itt van egy videó, ahol a doktornő(vagy színésznő fonendoszkóppal a nyakában)azt ecseteli miért nem jó a tej.

A sarokban meg végig a videót támogató cég....véletlen egybeesés??

A kommenteket is érdemes elolvasni.

Én nem vagyok tápszer ellenes ezt le kell szögeznem!!!Mikor kevés tejem volt egyből rohantunk tápszerért, de még sem kellett.

Azt viszont nem tudom megérteni, hogy 3 évig miért kéne tápszer?

Kisfiam 17 hónapos, már nem szopizik, mindenki azt ajánlja hogy tápszert adjak neki de el sem fogadná....szereti a tejet és semmi baja tőle.

2012. márc. 11. 16:42
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a többi választ is!

Kedves orvostanonc, nem rólam meg a környezetemről van szó, hanem konkrétan elég sok emberről...akár hol olvasok ezzel kapcsolatban, akárkit kérdezek, mindenki azt mondja, hogy semmi baja, pedig 1 éves kor előtt kapott tejet.

És igaza van egyik válaszolónak, hogy a mai bélrendszeri problémákat ugyan úgy kiválthatja a szmog, a génkezelt zöldségek, gyümölcsök, a stressz az a tény, hogy szinte semmit nem mozgunk ma már mint a nem megfelelő hozzátáplálás.

De megértem, hogy ezt írod, hiszen ezt kell képviselned...

Ja és még 1 dolog:5en vagyunk testvérek, anyukám 4ünket a régi "rendszer" szerint táplált, öcsémet, aki kicsit később született már az új módszer szerint, 6 hónapig csak szoptatta, 1 éves kora után tej, stb, hát neki van a legtöbb baja az étkezéssel, emésztéssel....de tudom mi nem számítunk, csak a statisztikai adatok és könyvből olvasott vizsgálatok...:)

2012. márc. 12. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!