Mit tegyek ha anyám becsapott a nevelésével?

Nem is rossz kezdet,legalább ezt a tényt felismered!
Viszont mit szeretnél tőlünk???

A legelső lépés. hogy kitűzöl célokat magad elé, és nem futamodsz meg a megvalósításuk elől csak azért, mert el vagy kényelmesedve.
Az életben mindent a kitűzött célok mozgatnak. Neked milyen céljaid vannak?

Ugyan már...nem jellemtelen vagy...csak gondolom megpróbált az édesanyád minden negatívumtól megvédeni...ezért neharagudj,hiszen "csak egy anya".
Nem tudom,de nem emlékeszem,hogy írtad e ,h férfi vagy nő vagy e?!
Ez sem mindegy!
Megkérdezhetem,hogy mi történt veled,ami miatt most úgy érzed,nem lettél helyesen nevelve???
Előtted szóló voltam:)

Előtted iró vok.
Nem vagy már gyerek és belátod,hogy hibáztál...ennyi!
Tanulj belőle,légy kíváncsi másokra,tanuld meg értékelni a dolgokat,embereket..nincs veled semmi baj,olyan vagy mint más,adunk és kapunk.
Hidd el az anyák többsége olyan ,mint a tiéd is...ez a dolguk.Amikor felnőtté válunk magunknak kell megkeresni az utunkat,dönteni jó és rossz fölött.
Sokszor lesz még olyan ,hogy hülyeséget csinálsz...csak magadat okold érte,nem az anyukádé a felelőség,már nem!:)
Az élet osztogatja a pofonokat...állni kell a sarat.
A lánytól pedig kérj őszintén bocsánatot...nyugodtabb lesz a lelked!
Jah..mostmár azt is tudod ,nincs mindig igazad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!