Ha anyám ugyanebbe a fejlett korba született volna, mint én, akkor is ez lenne a véleménye?
3 gyerekem van.
Anyámnak mindig határozott véleménye van mindenről, de sokszor bántóan, ő ezt persze nem érzi, szerintem.
Tegnap pl. azt mondta, hogy a gyes 3 éve arra van, hogy az anya a gyerekével foglalkozzon (ez rendben is van) és NE A SZÁMÍTÓGÉP ELÖTT ÜLJÖN!
Kíváncsi lennék, hogy ha most születne, ő leülne-e néha elolvasni ezt-azt.
Szerinted?
Én ebben a korban születtem és egyet értek anyukáddal. Ez persze az őszinte véleményem és nem bántani akarlak.
Nekem 2 gyerekem van és sajnos nem tudom megállni, hogy néha-néha le ne üljek a gép elé. Bár jobb lenne, ha most is például a fiammal játszanék a helyett, hogy írogatok.
Hátha egyszer menni fog...
Azért nem 24-ből 24-et kell a babára vigyázni! Ne essünk túlzásokba!
Szerintem ha nem túlzottan sokat ülsz a gép előtt, akkor nincs baj.
Azt nem tudom, hogy ha most szült volna anyukád, akkor mit csinálna, de azért na, nem kell úgy beállítani a dolgokat, mintha ő csak és kizárólag minden percben valami "hasznos" tevékenységet végzett volna (amúgy szerintem a szórakozás is hasznos).
Amikor én voltam kicsi, meg az öcsém, az én anyukám is nézett tévét, olvasott könyvet/újságot, varrt, találkozott a barátnőivel, stb., csak éppen számítógép nem volt még. Hát most meg van, miért ne használnánk?
Gondolom mire a mi gyerekeinknek lesznek gyerekeik, ők olyan dolgokkal fogják magukat szórakoztatni, amik most még nincsenek, ettől még a lényege ugyan az: kell az embernek egy kis kikapcsolódás, az pedig személyfüggő, hogy kinek mennyi kell, illetve hogy ki mivel szereti elfoglalni magát.
Nemrég anyukám és a húga megbeszélték, hogy milyen szép időszak volt az, amikor a gyerekeikkel otthon voltak. Mennyi mindenre volt idejük, kézimunka, könyvtár, olvasás stb.
Szóval ha lett volna számítógép tuti, hogy leültek volna elé. Szerintem ne foglalkozz anyukád megjegyzéseivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!