Mi a véleményetek a házasságon kivul szuletett gyerekrol?
14-es: te ezt komolyan gondolod? azért lesz öngyilkos egy gyerek, mert a szüleinek nincs arról hivatalos papírja hogy szeretik egymást? jól vagy amúgy? mert erre nem tudok mit mondani :( Meg gondolod hogy pl én 13 éve lusta vagyok bemenni a pm hivatalba? vagy szerinted csak úgy lehet szeretni, hogy ez hivatalosan is el van ismerve? a külsőségek határozzák meg a szeretet, és egy család összetartozását? szerinted egy darab papír tart egyben egy családot? hát lehet hogy van ahol igen, de az már régen rossz, és a legrosszabb a gyereknek!
18-as: a férfi komoly szándékát szerintem az is igazolhatja ha X éve együtt él a nővel, közös gyermeket vállalnak, akit szeretetben nevelgetnek, nekem legalábbis ennyi elég hogy elhiggyem ez a férfi szereti a nőt, és nem attól fogom elhinni, hogy erről papírjuk is van
Ha komoly veszekedés van, akkor sem a papír tart egyben, hanem a szeretet, a felelősségvállalás, a közös gyermek, esetleg a közös vagyon, de nem önmagában a papír.
engem pont a papír zavar. gondoljatok már bele: érzelmi indíttatásból aláírok egy papírt, ami jogi-és vagyonközösségről szól.
a másik meg az, hogy én papír nélkül is elhiszem a páromnak hogy velem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!