Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan védekeztek ha már...

Hogyan védekeztek ha már biztos nem akartok több gyereket?

Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 17:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi az infókat. a spiráltól kicsit tartok,mert többen estek már teherbe mellette
2012. márc. 2. 18:02
 12/14 anonim ***** válasza:

spirálom van, nem a hormonos, hanem a sima.

Ha rendszeresen elmész ellenőriztetni a 7 év alatt,míg fenn lehet, akkor nem fogsz teherbe esni. Azok a hölgyek akik spirál mellett lettek terhesek, mindig kifelejtik a történetből azt az apró részletet, hogy nem nézették meg időnként az orvossal a spirál helyzetét, vagy hogy egyáltalán megvan-e a spirál (mert akár ki is eshet észrevétlenül!) Sajnos sokan azt hiszik, ha spiráljuk van, akkor nem kell évekig nőgyógyászhoz járni...

2012. márc. 2. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátlót szedek. Ha becsúszna gy 3. baba, nem vetetném el, de akkor elköttetném magam, mivel tuti császár lenne.

Egyébként tényleg nincs már gyerekek számához kötve a sterilizáció, nekem a második császárnál megkérdezte doki, hogy megcsinálja-e?

2012. márc. 2. 22:28
 14/14 anonim ***** válasza:

12-nek:

Nem vitatom, hogy vannak ilyenek is, de az én spirálom pont jó helyen volt, nem mozdult el, negyedévente (!) ellenőriztettem. Most 2,5 éves az eredménye...

Ide be akartam írni, hogy melyiknek mekkora a pearl indexe, de gyakorlatilag ahány oldal, annyi féle szám volt. Ez számomra egy kicsit hihetetlen, hogy az egyik oldal szerint a művi meddővé tétel a legbiztonságosabb (ez sem 100%, bár egyes oldalak szerint igen...), mások szerint a hormonális spirál, egy harmadik szerint a tabletta majdnem annyira biztonságos, mint a művi meddővé tétel.... Szóval ember legyen a talpán, aki ezen el tud igazodni.

2012. márc. 3. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!