Közalkalmazott kismamák, mikor utalják a gyedet? Megvan valahol az évre lebontva, mint a csp és a gyes?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 07:30
1/3 anonim válasza:
Szia! Én bírósági dolgozó vagyok és mindig akkor kaptam gyedet, amikor a többiek a fizetést. Minden hónap 5-éig. Ha hétvégére esett, akkor még pénteken, de mivel most hétfőre, így nem hiszem, hogy hétfő előtt megkapjuk, legalábbis nem ígérték. Én nem hiszem, hogy erről van külön nyilvántartás, mert munkáltatótól függ.
2/3 anonim válasza:
Ha a munkahelyed TB kifizetőhely, akkor ugyanazon a napon, mint a fizetést. Nekünk ez minden hónap 2. munkanapja (pont úgy mint a családi pótléknál). Nem tudom hogy minden közalkalmazotti munkahely TB kifizetőhely-e, ha nem az, akkor talán az oep oldalán meg lehet nézni, de nem vagyok benne biztos.
3/3 anonim válasza:
Attól még, hogy TB kifizetőhely nem biztos, hogy ugyanakkor, mert nálunk pl 10-n van a rendes fizu, viszont gyedet 3-n kaptam, ha hétvége akkor pénteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!