Mi van akkor, ha gyed alatt esek teherbe a második babával? Ugyanúgy jár minden, mint az elsőnél? Közalkalmazott vagyok. És ha gyes alatt esek teherbe?
Figyelt kérdés
Azért szeretném megtudni,mert úgy hallottam kell 180 nap munkaviszony,hogy újra gyedet kapjak.2009. jan. 19. 17:15
1/3 anonim válasza:
szia!
szintén állami szférában melozok,bár én gyás alatt estem teherbe,mikor lejárt,akkor ujra táppénzre kellett mennem,és onnan ujra kezdődik minden szülés után gyás,gyed,gyes...
ha ne talánta történe valami terhesség alatt,akkor vége lesz a táppénznek,és kezdpődik a gyedem...szerintem ha gyed alatt esel teherbe ugyanez van..
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Még azt had kérdezzem meg,hogy amikor teherbe estél úgy mentél táppénzre,hogy kivetted a szabid?
2009. jan. 19. 21:29
3/3 anonim válasza:
nem vettem ki,jan.2-án lejárt a gyás,és azóta táppénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!