Mindenképp megfog jönni?
Figyelt kérdés
Csütörtökön vettem be 72órás fogamzásgátlót, a gyógyszertárban a hölgy azt mondta hogy kb 5nap múlva megfog jönni, viszont nekem még nem jött meg! Ez baj???Biztos hogy megfog jönni??
Egyébként tegnap kb 2órahosszáig hányingerem volt, nem tudom mi ennek az oka. :/ Még korai lenne a terhesség előjeleként, de kizárható a terhesség igaz?? 24óra után vettem be a tablettát.
2012. febr. 28. 11:40
1/1 anonim válasza:
Szerintem kizárt, hogy terhes legyél hányinger meg nem attól van mert lehetetlen ilyen hamar ez a tünet. Én inkább azt mondom, hogy a gyógyszer miatt van mert felborítja a hormonháztartásod...nyugi meg fog jönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!