Szerintetek mekkora azaz összeg amitől már belehet vállalni egy babát?
Ha lesz nálunk baba, amit már tervezünk májustól, szerintetek 60ezer Ft elég ahhoz h havonta megéljünk hárman?
Sajnos csak gyest fogok kapni, kisvárosban élünk, csak pár hónapos munkahelyek vannak!a családival együtt kb 40ezer Ft, párom fizetéséből pedig 20ezer marad mindig, plusz 5000kajajegy, plusz a családi adókedvezmény, ami 10ezer Ft. Kezdő tőkénk van 300ezer Ft!És persze szüleim is segítenek mindig nekünk!Saját, másfél szobás lakásunk van. Szerintetek, merjük bevállalni?
jajj utolsó, kérlek akadj már le a kérdésemről!mindenki rajtad kívül normálisan válaszolt!Te voltál az aki elkezdett ismeretlenül ítélkezni, h mi nem tudjuk mennyibe van egy gyerek, meg felelőtlenek vagyunk...stb!szerintem van még elég kérdés itt gyk-n, válaszolj azokra!
A többieknek köszönöm a válaszokat!Sokat segítettetek!Sziasztok!
Saját hitelmentes lakásotok van????Akkor simán.Ma ez az érték,nem a pénz.Persze van amit érdemese belekalkulálni,pl tápszer.Az enyém tápszeres volt,de csak 3 hónapig kaott HA tápszert az 12.000/hó volt,utánna a doki javaslatára simát,az már csak 5000/hó.
Mindent meg lehet oldani,nem lesz gond ha akarjátok és ha hitelmentes a ház,akkor meg pláne.Nyílván nem fogtok nagy lábon élni de ez van.A romák 8 gyerekkel megélnek segélyből,akkor nehogy már egy tisztes,szerény magyar embernek ne sikerüljön!Sok sikert!
Kedves utolsó :) Olvasd el a kommentjeimet, leírtam h 3 babát tervezünk, HA az anyagiak engedik!kitudja lehet h tudunk vállalni, de lehet h csak egyet!
És azt is leírtam, ha lenne itt munkahely elmennék dolgozni de a nincsből nemtudok csodát tenni én sem!2 évig voltam álláskereső, lett egy helyem végre egy mobil szaküzletbe, 7 hónapig minimálbéren voltam, aztán a céget felszámolták, mert eladósodott!Azóta megint álláskereső vagyok 1 hónapja!Nem fővárosban lakunk hanem egy kisvárosban!Páromnak biztos munkahelye van, amit nem adnánk fel a bizonytalanért h elköltözzünk a saját lakásunkból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!