Van más is, aki "elcsábul" mikor alszik a gyereke és nem takarít, hanem pihen?
Olyan jó ilyenkor csak ülni, és mondjuk recepteket böngészni a neten, na meg gyakorizni:)
Persze, ha tudom, hogy este apa nem tudja a fiam kicsit lefoglalni, akkor takarítok, míg alszik, de én olyan könnyen elcsábulok...:)
Amúgy meg tervezzük a tesót, na akkor meg lehet ennyi szabad időm se lesz...:)
En napkozben dolgozom (9-tol 17 oraig) a kisfiam meg bolcsis igy csak a keso delutan meg este vagyok vele. A ferjem hozza el a bolcsibol 15 orakor es egyut vannak en meg 17 utan erek haza.
Mivel irodaba dolgzom innen tudok netezni (mint pl most is) meg ellazulni egy kave mellett, dumalni a kolegakkal... de este sajnos en is elcsabulok. :)) Kisfiam 19:30-19:50 korul mar alszik es ugye takaritani kene, neha kicsit rendet rakni, konyhat felmosni stb. De olyan jo leulni a tv ele vagy egy jo laza furdot venni, manikurozni, olvasni. En szoktam 40 percet szobabiciklizni is miutan elaludt a kisfiam utanna furdes vagy zuhanyzas es maris csabulok. :) Persze nem vet fel minket a kosz, megoldom hetvegen meg ha muszalj akkor nekilatok de hajlamos vagyok az elcsabulasra. Tegnap este pl. nallam a sutotakaritas maradt el egy jo dvd film miatt. Majd ma bepotolom. A munkahelyem 5 percre van kocsival es ha mar nagyon rafer a hazra egy alapos kiporszivozas akkor hazaugrom az ebedszunetemben ami 40 perc es jol kiporszivozok. :)
Igen-igen, én is itt vagyok :-) már akartam kiírni hasonló kérdést.
Kislányom így délután (pont most) alszik 1,5-2 órát és én azalatt netezek, fürdök, kajálok, hajat mosok, öltözködöm és mindezt nyugiban. Nem tudom mi lenne velem, ha még ilyenkor is a házimunkán pörögnék! Ha felkel akkor játszunk együtt, megetetem és amíg issza a kis teáját ebéd után addig elmosogatok és kiteregetek. A járókában is elvan kb. 15-20 percig, addig a "veszélyesebb" műveleteket elvégzem a főzéssel kapcsolatban, a kevésbé veszélyeset pedig mellette is el tudom, addig ott köröz a konyhában mellettem.
10 hós kislány anyukája
En ilyenkor szoktam tornazni, zuhanyozni, ebedelni, kavezni. 2 orat alszanak a gyerekek. Heti ket alkalommal nem tornazom, akkor a kertet rendezem, mert szeretem csinalni.
Ha meg ebed utan van kis idom, akkor megnezem a leveleimet, vagy elkezdek nezni egy filmet, amit majd este befejezek.
En eleve ugy iranyitom a napunkat, hogy mire elalszanak ne maradjon hazimunkam, csak azt csinalhassam, ami feltoltodes.
jaj te kis mázlista...enyém 5:20kor kelt és nem volt hajlandó tovább aludni...:(
kicsit kivagyok ettől a korán keléstől...ha 7ig alszik az már nagyon jónak számít....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!