Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kocsiról? Valaki használta már ezt a márkát? Érdemes lenne megvenni?

Figyelt kérdés

Ha valakinek van tapasztalata róla azt is szivesen veszem.Le szeretném cserélni a mostani kocsinkat kicsit könnyebb,praktikusabb változatra ezért lenne szükségem a véleményetekre.

[link]

2012. febr. 24. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek van ilyen, nagyon alap kocsi, nincs alatta bevásárló háló, se egy zseb ahová pakolnál, se napfénytető ha esik, vagy süt a nap. Ő BKV-n utazni vette, Hogy ne kelljen nehezen emelnie. Egy snassz babakocsi, mellette hátuzsákit cipel, amibe pakol. Ha elalszik benne a gyerek, lóg a feje, mert nem lehet dönteni.

Én inkább kipótolnám, és használtan vennék a teszveszen egy olyat amin van napfénytető, dönthető, és bevásárlóháló.

2012. febr. 24. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk 3 babakocsink van, egy óriás, nehéz, hatalmas kerekű a vidéki hepehupás terepre.

Egy sportkocsi, nagy alsó kosárral, könnyen összecsukható, könnyű, de stabil. Ezt "plázázni" használjuk.

És örököltünk egy ilyet, mint amit linkeltél, nem pont ezt a márkát, de szerintem ezek tök egyformák. Ha nem kaptunk volna ingyen, biztos, hogy nem vettünk volna magunktól. Nincs hova pakolni, mindenben elakad, görnyedve lehet csak tolni, azt is két kézzel, se naptető, semmi nincs rajta. A tesóméktól kaptuk, ők azért vették, mert mentek külföldre nyaralni, a legkisebb gyerek majdnem 3 éves volt már és tudták, ha mennek este sétálni, azt a kicsi már nem fogja bírni. Arra a 2 hétre jó volt, de szerintem másra nemigen. Néha használjuk, lányom 2 éves, és ha úgy indulunk el sétálni, hogy sejtem, hogy nem fogja végig bírni, akkor visszük, de ebből az lesz, hogy szinte végig ő tolja.

Attól függ mire akarod használni, mennyit, és mekkora a babád. Mondjuk játszótérre menni nem jó, mert nincs hova tenni a motort, homokozó játékokat, stb.

2012. febr. 24. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezeket a kocsikat, de van itt olcsóbb is:

[link]

2012. febr. 24. 15:04
 4/7 A kérdező kommentje:
17 hónapos a kislányom és sétára meg az autóból ki/be tenni könnyen "plázázáskor" kellene és sokat utazunk tehát,könnyen kezelhetőségre gondoltam.De ezek szerint,amit ti mondtok nem a legtutibb megoldás lenne,valami hatékonyabb megoldáson kéne gondolkodjak.
2012. febr. 24. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Na pont arra nem jó amire szeretnéd. Ha veszel valamit, csak egy üdítőt is akár és ráakasztod a kocsi fogantyújára, a kislányod meg kiszáll, a kocsi egyből felborul. A kabátot sincs hova tenned:(

Tényleg keress valami stabilabb, alsó hálós babakocsit!

2012. febr. 24. 15:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi vállaszokat,hamar meggyőztetek,hogy nem jó nekünk ez a kocsi,főleg most figyelem 15 kilóig(13 kg a lány) használható:( Nézek valami komolyabbat,alkalmasabbat.

Köszönöm,és hálás vagyok:)

2012. febr. 24. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon utálom ezeket a fajtákat. Egyszer anyu kórházban(Bp) volt, egy babás ismerősömtől kölcsön kértem egy hasonlót, mert mégiscsak könnyebben emelgetem ezt, mint a miénket. Hát soha többet.

Minden apró kavicsban elakadt, fiam hazafele elaludt, lógott a feje. Tény, nagyon könnyen emelgettem, de ezenkívül semmi haszna nem volt.

Inkább vettem egy kicsit nehezebbet, de bevásárláskor tudom használni, fektethető és nem akad el a legapróbb kavicsba.

Amúgy én ha kocsink lenne a bevásárlást ügy intézném, hogy a bevásárlókocsiba tenném a gyereket, ha csak a kisebb boltba megyünk sétál, boltba kocsiba van, hazafele sétál. Igazából most már elég régóta a kocsit csak akkor használom, ha nagy bevásárolni megyünk (nincs autónk) vagy ha hosszabb, 2-3 órás útra, amit nem bírna végig sétálni.

Még annyit, hogy mivel neked is elég nagy babád van kényelmes se lenne szerintem neki. Legalábbis fiam lassan bele se férne.

22 hónapos kisfiú anyukája

2012. febr. 24. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!