Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyes-felhalmozódott szabadság...

Gyes-felhalmozódott szabadság kérdés?

Figyelt kérdés

4 órában fogok visszamenni dolgozni. A szabijaimat viszont 8 órában adják majd ki.

Ez valóban azt jelenti, hogy amíg szabadságon vagyok, nem jár gyes? És majd ha lejár a szabadság és megyek dolgozni, akkor az első 4 órás munkanapomtól jár majd újra gyes?

Köszi előre is a válaszokat.

2012. febr. 22. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen!
2012. febr. 22. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:

igen

de meg lehet variálni (lehet nem túl hivatalosan, a munkáltatótól függ)

én is így jártam, de mire ez kiderült már bent volt a GYES igénylésem, így mi azt csináltuk, hogy a szabimat is 4 órában adták ki, ennek is 2 változata lehetséges: ha kiveszed az összeset, akkor pont kétszer annyi ideig lehetsz szabin, mint a 8 órás szabi esetén

vagy kiveszed egy részét, a bent maradót meg kifizetik jutalom címén

2012. febr. 22. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:

2. vagyok

azt elfelejtettem írni, hogy ilyenkor természetesen csak 4 órás bért kapsz a szabadságod alatt (+ gyest)

2012. febr. 22. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!