Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki lehet úgy menni au pairnek,...

Ki lehet úgy menni au pairnek, hogy viszed a saját gyerekedet is?

Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha van olyan család, aki bevállal. Én nem nagyon találkoztam ilyennel, de nem elképzelhetetlen.
2012. febr. 22. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem tuti nem.

Au-pair csak max 24 éves korig lehet valaki, ez országtól függ.

Más gyerekét senki nem etethetné. Az au-pair azt jelenti, hogy valaki kimegy egy családhoz ahol könnyü háztartási munkát, gyerekfelügyeletet csinál félnapban. másik félnapban a családnak fizetnie kell a nyelviskolát, és szabadidöje van. ezért zsebpénzt kap, ami kinti viszonyoknak tényleg zsebpénz csak.

na most senki nem fogja más gyerekét még plusszban etetni, elviselni még egy gyereket a házban.

Szerintem még bentlakásos cselédnek sem hiszem hogy van olyan hogy gyereket lehet vinni. idös gondozásnál sem hiszem hogy egy idösebb ember elviseli a gyerekricsajt.

2012. febr. 22. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Tudomásom szerint hivatalosan nincs ilyen tiltás, de gyakorlatilag szerintem sem megvalósítható.

Végülis a legtöbb munkahelyre sem viheted magaddal a gyereket! (igen, vannak kivételek, de az átlag nem az)

2012. febr. 22. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem, az ilyesmit nem szeretik.

Angliaban elek.

Tudod, itt altalaban azok a csaladok keresnek au-pert, ahol eleve tobb gyermek van, viszont a szulok viszonylag normalisan keresnek, megeri az anyukanak dolgozni, viszont mar nem szeretne osszeegyeztetni a munkat a gyermek koruli (atruhazhato) teendokkel is. Ertsd: hozni-vinni iskolaba, egyeb foglalkozasokra, betegen apolni, furdetni, etetni, stb. Szemelyesen is ismerek olyan anyukat, aki au-pert fogad, negy gyermeket szult, napi 2 orat tolt otthon a gyermekeivel, kb csak jatszani kell mar veluk, mert az au-per mindent megcsinal. Es meg ezt is soknak tartja. Kizart, hogy meg egy plusz gyermeket, akit nem is O szult orommel latna a hazaban.

Itt is max gyermekes bebiszitter lehetsz, tehat olyan hirdetes van, hogy anyuka otthon van 1-2 gyermekkel es a kozelbol gyermeket keres, akit odavihetnek a szulok es napkozben vigyaz a vendeggyermekre penzert.

2012. febr. 22. 15:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az volna még a nagy kérdés, hogy az országok jogszabályilag engedélyezik-e, hogy au pair munkát vállalj úgy hogy viszed a saját gyerekedet.

Illetve ennek hol lehetne utána kérdezni? Mert az interneten nem igazán találtam választ a kérdésre.

2012. febr. 23. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt, hogy viszed a gyermeked is, a családdal kell megbeszélni.

Fel lehet ajánlani, hogy pluszban elvégzed ezt vagy azt a nagyobb volumenű munkát, pl. ablakpucolást, több esti babysittelést, stb.

Nem hallottam olyanról, hogy az au pair 'munka' jogszabályban rögzítve lenne. Javaslom, hogy a

www.aupair-world.net

oldalon kérdezd meg az oldal üzemeltetőit, ők hallottak-e ilyenről.

Én itt találtam családot, illetve mással kapcsolatban kérdeztem, és válaszoltak.

2012. márc. 7. 22:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, megkérdezem tőlük.
2012. márc. 8. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy meg erdekel-e a dolog, de nälunk ez nem lenne problema, bentlakässal. Graz-ban, Mennyit kernel havonta (euro)? Föleg ejszaka kene vigyäzni a kicsikre, mert akkor dolgozom (a kisläny 4, a kisfiu 3 eves) es azert lenne jo magyar babysitter, mert ök nem tudnak nemetül.
2012. ápr. 16. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!