Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tanácsokat kérek anyossal...

Tanácsokat kérek anyossal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mai rövid történetünk!

Este negyed 8- kor csengettek!kineztek az ablakon anyosek!agyvízem elérte a forráspontot!bejonnek kerdik adhatnak- e a lanyomnak gumicukrot meg rudit! Mondtam h semmit gyumolcs van! Fordultam egyet es a lanyom kezeben mar ott volt a rudi.allandoan ezt csinaljak ha vmire azt mondom h nem ok tuti h megengedik meg este beallítanak!!mindig hivjak magukhoz h vinnek el h aludjon ott tobb okbol nem engedem most nem reszleteznem de nyomos indokaim vannak!szoval hivjak h gyere a lanyom mondja h anya ugye h en is menjek erre anyos beszol h anya nem! Mit reagalnatok az ilyenrkre!annyira de annyire tele van a hocipom! Ma beszeltem a parommal mondtam h eddig ra voltam tekintettel h ne legyen cirkusz de azt mondta h nem erdekli tegyek ugy ahogy szeretnek!tole nem igen varhatom h valtoztat mert nem szeretne veszekedni de en mar nem birom idegekkel h semmibe vesz!szoval ti mit tennetek!koszi a valaszokat!jo ejt addig is

2012. febr. 21. 21:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért gondolom, ha elmentek, bezárjátok az ajtót, meg éjszakára is. Zárd be hamarabb és csináljatok úgy, mintha nem lennétek otthon.
2012. febr. 22. 10:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdekelne, hogy alakult a helyzet azóta, sikerült-e megoldanod a problémát anyósékkal.

Egyébként részvétem, ismerős a szitu, én is meg vagyok áldva rátarti, konok, ellentmondást nem tűrő anyós-apóssal. És az én páromra sem számíthatok velük szemben, konfliktuskerülő, talán még fél is tőlük... Én viszont annál kevésbé. Az ő esetükben nem lehet szépen megbeszélni semmit, ha nézeteltérés van, ők támadnak először, felemelik a hangjukat. Na de tőlem aztán megkapják a magukét, én jól kiosztom őket úgy, hogy utána 2-3 hónapig nem is kell velük találkozni. :D

Nekem a várandósságomat is jól megbolygatták: háromszor támadtak rám úgy, hogy plafonig ment fel a vérnyomásom. És mindegyik csak azért, mert buta, tájékozatlan, okoskodó vénemberek.

2012. nov. 14. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!