Szóval elég kínos kisit hülye kérdésem van de azért légy szíves ne harapjátok le érte a fejemet!!!Tehát ti úgy mentek szülni hogy leborotváljátok előtte?
Igen, én úgy mentem, de nem azért, mert érdekel, hogy akik látják mit gondolnak (látnak cifrábbakat is, mint egy szőrös punci), hanem mert én nagyon utálom, ha nincs leborotválva, és erre mindig figyeltem/figyelek, nem is hagyom megnőni. Terhesen a vége felé a párom csinálta.
De nincs abban sem semmi kínos, ha nem borotválod le, láttak már olyat.
2012. febr. 20. 16:01
2/11 anonim válasza:
Előtte vagy úgy 3 hónappal elkezdtem leborotválni (amikor még ment a hasamtól), utána mindig igazítottam, ha kellett, így "szépen" mentem szülni is.
Ott is letolják, csak az nekem nem volt szimpi lehetőség....
2012. febr. 20. 16:02
3/11 anonim válasza:
Vajúdás közben ezzel már nem foglalkoztam, előtte pár nappal le volt,mert orvoshoz mindig úgy mentem. Amúgy nekem komoly gondot okozott a borotválás,mert nem láttam a hasamtól semmit az utolsó másfél hónapban. A nővérek előkészítéskor megcsinálják úgyis, bár nálam elég trehányul szedték le itt-ott,mintha valamilyen mintát akart volna belenyírni :)
2012. febr. 20. 16:03
4/11 anonim válasza:
Ha te nem is teszed, akkor nővérke megteszi helyetted. :) Na persze ő nem valami csodafazont fog nyírni, csak ott ahol útban van.
Egyébként nekem pár millis volt mikor szültem, és még arra is rányírt, miközben megjegyezte, h milyen kis csinos. :D Gondolhatod miket láthatnak ott nap mint nap...
És nekem is a férjem nyírta már az utolsó hónapokban.
2012. febr. 20. 16:05
5/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi! egyébként én is le akartam csak azért megkérdeztem hogy ti leszoktátok-e.
2012. febr. 20. 16:13
6/11 anonim válasza:
Rendszeresen borotválom, persze kórház előtt egy órával nem ez volt a legfőbb gondom, hogy frissen legyen borotválva. De szerintem egy nővérkének is kellemesebb egy borostás nőt borotválni, mint egy olyat, akinek a combja közepéig kinőtt szőr. És nekem is jobb érzés ha nem szőrösen látnak.
2012. febr. 20. 16:14
7/11 anonim válasza:
Én sosem borotváltam; szerencsére egyik páromat sem zavarta. Leborotválták a nővérek egy szó nélkül :-)
2012. febr. 20. 16:31
8/11 anonim válasza:
Ezt a leborotválást úgy értitek, hogy teljesen? Én ollóval szoktam rövidre és körülötte borotvával. De már nagyon nehéz.
2012. febr. 20. 16:34
9/11 anonim válasza:
Nem borotválják le teljesen, felül megmarad! Csak ott, ahol közvetlenül útban van. Ott viszont csupaszra. :) Fél perc ha lehetett az egész művelet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!