Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti hogyan szoktátok...

Anyukák! Ti hogyan szoktátok elkészíteni a sütőtök pürét?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 12. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
megsütöm sütőben jó puhára,majd héj nélkül turmixolom,keveset adok a picimnek,mert hasmenést okozhat.
2012. febr. 12. 19:38
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az szerinted gond, hogyha én megfőzöm puhára, és utána turmixolom?

2012. febr. 12. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Főzve is jó, én mindkettőt próbáltam. Én általában almát turmixoltam hozzá, a lányom nagyon szerette.
2012. febr. 12. 19:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó! Én holnap fogom megkóstoltatni vele a sütőtököt, aztán ha nem ízlik neki úgy magában, akkor rakok hozzá egy kis almát. :)
2012. febr. 12. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Én eddig mindent megfőztem neki sima vízben, majd botmixerrel neki estem és pépesre készítettem el. Ezután raktam el bébiételes üvegekbe és be a fagyóba.

Mivel még nem adhattam hozzá se fűszert, se olajat, így eléggé "egyhangú", de megeszi szívesen.

Most kellene az olajat bevezetnem és a többi fűszert "óvatosan", de még nem jöttem rá, hogyan csináljam.

Nálunk az a legmókásabb, hogy először csak az üvegest fogadja el, majd mikor abban megette, megeszi az enyémet is :))))

2012. febr. 12. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó Válaszoló!

Aranyos lehet a Ti Babátok is. :)

2012. febr. 12. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Megsütöm és műanyag poharakban fagyasztom le. Répával vagy lefagyasztott őszibarackkal keverem. Már egy ideje teszek bele húst és rizst is.
2012. febr. 12. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Főztem vagy sütöttem. Attól függ, milyen gyorsan kellett. Sütve finomabb.

Krumplival, kis kocka főtt csirkemellel, + a krumpli főzőlevével (amennyi kellett a krémes állaghoz) összekevertem botmixerrel. Isteni finom, a lányom is imádta!

Hasmenést nem okoz, csak lazítja a székletet.

2012. febr. 13. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!