Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha én szeretném elkészíteni a...

Ha én szeretném elkészíteni a babakaját, akkor mit ajánlotok botmixert vagy turmixgépet?

Figyelt kérdés
Még nem tudtam eldönteni, melyiket vegyem meg.
2009. jún. 27. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én botmixert akartam,de kaptam egy turmixgépet és meg vagyok elégedve vele.Akkor jo ha több adagot csinálsz egyszerre,akkor tökéletesen turmixol.Arra figyelj hogy min. 400W-os legyen.az jol turmixolja a keményebb gyümiket is.
2009. jún. 27. 09:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,és milyen márkájú a tiéd?
2009. jún. 27. 10:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én botmixerrel kezdtem,de elromlott,most turmixozom-tény gyorsabban össze töri,de macerásabb tisztítani azt a nagy edényt.a botmixert egyszerűbb takarítani...nekem moulinex turmixom van és nagyon jó amúgy...a botmixer no name volt,de arra figyelj ha amellett döntöl,hogy ne legyen hullámos az alja,mert akkor nem tudod az edény aljára lenyomni és arra,hogy a pengéje nem picike legyen hanem ha lehet majdnem érjen a tokban végig,mert akkor ha pici nem töri rendesen össze-csak azért írom mert anyósomnak ilyen van és borsalom-hauser a neve....ne vegyél olyat!

2009. jún. 27. 18:14
 4/10 A kérdező kommentje:
neked is köszönöm
2009. jún. 27. 20:46
 5/10 A kérdező kommentje:
de tulajdonképpen akkor 1-1 az állás:-)
2009. jún. 27. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk van mindkettő. A botmixert használom, mert kis adagot is tudok vele mixelni, és könnyebb elmosni.

2009. jún. 27. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak botmixerem van, fiam 11 hónapos, csak itthoni eledelt kapott, semmi gondunk nem volt, nem hiányzott más szerkezet...
2009. jún. 28. 17:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor talán nekem is be fog válni a botmixer
2009. jún. 28. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Eszembe nem jutna turmixgéppel csinálni. Szerintem legalább a fele benne maradna, szóval a botmixer gazdaságosabb:-) Ha többet csinál az ember, fagyasztásra, akkor sem ipari mennyiséget. A botmixert ezen kívül később is tudod akármire használni. A turmixgép tipikusan az a háztartási eszköz (bocsánat, természetesen magamról beszélek!!!), ami porfogónak tökéletes!!!! Botmixerre szavazok!
2009. jún. 28. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok:tévés-Ultimate chopper aprító turmix feltéttel.

Hangsulyozom,ezt kaptam,különben Braun botmixert vettem volna.

2009. jún. 29. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!