A terhesség ideje alatt mikor szerencsés az apasági nyilatkozatot elkészíteni, és mi ennek a menete?
Apasági nyilatkozatot bármikor lehet tenni, akár a gyermek születése előtt, akár utána (de ez utóbbi esetben körülményesebb).
Ha a gyerek születése előtt teszi a férfi az elismerő nyilatkozatot, a fogamzás és a születés feltételezett időpontját szakorvosi bizonyítvánnyal kell igazolni. Apai elismerésről csak szóban lehet nyilatkozni, szükséges hozzá az anya jelenléte is. Egyébként a nyilatkozatot az apa az anyakönyvvezetőnél, a bíróságnál, a gyámhatóságnál, illetőleg magyar külképviseleti hatóságnál teheti meg, ahol ezt jegyzőkönyvbe kell venni, vagy közjegyzői okiratba kell foglalni.
Az anyakönyvvezetőnél a legegyszerűbb, javaslom, hogy őt keressétek fel.
Esetleg férjhez menni?
Régen megbélyegezték a leányanyákat, szégyen volt.
Ma büszkeség.
És ez a szégyen.
Persze, meg szeretkezni is csak sötétben lehetett, a paplan alatt, hálóingben.:))
Az első hozzászóló gyakorlatilag mindent elmondott amit tudni kell, a másikkal ne törődj.
Manapság nem olxan olcso dolog férjhez menni...borzasztoan felháborit a második hozzászóló!!!!
Én férjhez akartam menni,(és már a baba előtt jóval)de mire mindent összeszámoltam...inkább a babára költöm!!!! Tedd te is azt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!