Többgyerekesek! 3. gyerek előtt vagy utána jöttetek ki jobban anyagilag?
Kedves utólsó, akkor te azon szerencsések közé tartozol ezek szerint, akiknek mindent a feneke alá toltak a szülők. Nagyon jó, ha egy szülő megteheti, de szerintem nem ettől lesz valakinek jó vagy rossz élete.
Én a magam részéről nem kaptam házat tőlük, meg a tesóm se, viszont mindig sajnáltam, hogy nincs több testvérem! Egy van, őt mindenekfelett imádom, örülök, hogy van nekem és mindig arra vágytam, bár többen lennénk! Ugyanis nem az anyagiaktól lesz szép élete valakinek, hanem az érzelmi kötődésektől.
" Biztos jól megtámogatják a gyerekeid
házvásárlási projektjét.."
Miert, egy gyerekre tamogatnak ilyet? Majd összeszedi magának ahogy mi is, szüleink is.
Én is mindig irigyeltem akinek több testvere volt, nekem csak egy volt. De még minket is irigyelt az egyke gyerek!!! Én inkább egyet se szeretnék ha kettő vagy több nem lehet. Tényleg élénken bennem van mennyire szomorkodott ismerős gyerek gyerekkoromban hogy neki nincs testvére! (amugy ott sajnos ez az egy is nagyon nehezen lett meg egészségugyi okok miatt, nem anyagi ok volt, mert akkor tuti lett volna testvere is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!