Van itt olyan anyuka, akit 2 (esetleg több) gyerekkel hagyott el a férje/párja? Hogyan éltétek túl ezt az időszakot, hogyan lábaltatok ki belőle?
Figyelt kérdés
Nálunka úgy tűnik ez fog bekövetkezni sajnos... nagyon ki vagyok borulva, 13 éve vagyunk már együtt, 2 kicsi gyerekünk van.2012. febr. 19. 14:55
11/19 anonim válasza:
Hát azért a gyerekeivel való foglalatoskodás ne legyen már neki nyűg, vagy ha az nem kellene megértőnek lenni vele. Ő is szülő, ő is felelőséggel tartozik, nem magának szülte az anya, mindketten akarták. Én egyedül nevelem a 2 évesem szinte születése óta, mindent egyedül csinálom, nincs segítségem, már fél éve dolgozom is, és munka háztartás mellett sem nyűg a gyerekem, akármilyen fáradt is vagyok. Nem hanyagolom el, minden nap játszunk, mesét olvasunk, adok neki enni, fürdetem stb, és mindezt MUNKA UTÁN, egyedül segítség nélkül. Kinyílik a bicska a zsebembem, mikor felnőtt férfiakat mentegetnek, akik nem foglalkoznak a saját gyerekükkel, mert szegények annyit dolgoznak, és fáradtak munka után. Ja és a dolgozó anya nem az? Szerintem arra nincs mentség, ha valaki nem törődik, játszik, kötődik a saját gyerekéhez, tök mindegy mennyit dolgozik, tök mindegy, hogy anyuka mennyire hízott meg, anyuka mennyit beszél kakis pelusról, stb, erre egész egyszerűen nincs mentség.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazán érdekel mindenki véleménye, mert kívülállók reálisabban tudnak véleményt mondani. Szóval én még mindig szeretem a férjem és ha veszekedtünk is az utóbbi időkben, én azért mindig úgy tekintettem rá, mint életem párjára, akivel le szeretném élni az életem. Most hétvégén ő kifejtette, hogy már nem szeret engem, annyi konfliktus volt mostanában, hogy teljesen kiábrándult belőlem. Ilyeneket mondogat mikor itthon van: mit tettem, hogy ezt érdemeltem? Tényleg nem is tudom miért vagyok még itt. Legszívesebben felakasztanám magam, amiért ezt kaptam (hisztizik a 3 éves). Vagy megyünk autóval és sír az egyik gyerek. Most legszívesebben megállnék, elfutnék innen, benneteket meg hagynálak itt a pics@ba.
2012. febr. 19. 22:33
13/19 A kérdező kommentje:
Ma este a hálószobából is "kitett", azt mondta, inkább ne aludjak vele. Szegény gyerekeim, annyira sajnálom őket, hogy ezt át kell élniük! A nagyobb már eléggé érzi a dolgokat.
2012. febr. 19. 22:39
14/19 anonim válasza:
Igen, tulajdonképpen egyetértek vele, hogy a férfinak is kéne foglalkozni a gyerekkel, akkor is ha fáradt, de hát, ők mások. Tényleg erre mondják, hogy anya csak egy van, ő már akkor szereti a gyerekét, mikor a hasában van, míg a férfiak egy részénél csak később alakul ki a kötődés. Van akinél azonnal, de van akinél nem így működik.
15/19 anonim válasza:
A kérdésben szereplő példában azonban a férfi csak estére ér haza, amikor már nem is tudna játszani a gyerekével, mégha akarna is, akkor sem, mert már lefekvéshez készülődnek. Vagy lehet, hogy már alszik is. Tehát csak egy nap marad.
16/19 anonim válasza:
Ez szomorú, hogy ilyeneket mond! :(
Főleg, hogy a nagyobb már érti is.
17/19 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de mégis mit szeretsz ebben a bunkóban???
Mazochista... :(
18/19 anonim válasza:
Úgy látszik, mégsem sajnálod eléggé a gyerekeidet.
Az, hogy te mit tűrsz, a te dolgod. Na de a gyerekek? Felelősséggel tartozol értük. Ezt érdemlik? Ez kell nekik? Ilyen sorsot kívánsz nekik, amit kapnak? Miért hagyod, hogy így nőjenek fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!