Hogyan tudja elhagyni a gyermekét egy "anya"?
Sokat hallani olyanról, hogy fogja magát az "anya" és elmegy, otthagyva kicsi gyermekét. Mi vihet rá egy nőt arra, hogy ilyet megtegyen? Tud nyugodtan aludni éjszakánként, és nem szakad meg a szíve?
Szerintetek?
utolsónak:
hát ennyi gyerek mellet, nem csodálom, hogy kikészült az anyukád. miért szült ennyit?
Szia!
Ezen mar en is sokat gondolkodtam regebben is.
Most h par heten belul anyuka leszek,most aztan vegkepp nem tudom az ilyen noket megerteni.
Az en szuleim neveloszulok(is) a fogadott tesoim kozott volt olyan akit az anyja megszult es ott hagyott a korhazba,4 honapos koraba kerult hozzank.
Megszakad a szivem amikor olyanokat hallok h kicsi gyerekeket ott hagy az anyja teljesen magara.
Lehet h leleszek pontozva es valoban kemeny amit allitok de en az embereket tartom sokszor allatoknak.
Mert egy allat inkabb felaldozza sajat magat csak a kicsijet vedelmezze,az utolso falatot is inkabb neki adja.
En az ilyen noket nagyon megvetem!
37+6 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!