Miért dobja el sok "anya"a gyermekét? Ez nekem felfoghatatlan. Miért szülik meg akkor, ha utána kukában landol?
Ez számomra se felfogható:-( Az egyiknek nem lehet a másiknak meg lehet és eldobja:-( Ez egy nagyon rossz dolog. gondolom azért szülnek, mert nincs pénz elvetetni, vagy titkolják a terhességet(azt nem tudom hogyan lehet, de biztos van módja).
Neked pedig kívánom, hogy egyszer csak mégis anya lehess így vagy úgy, de megérezd egy gyermek szeretetét.
szerintem is szörnyű:(
én is szeretnék majd gyereket 6-7 év múlva (most még csak 17 vagyok)
Egyszer találtam a könyvtárban egy könyvet, ezt a témát feszegette, amit kérdezel.Engem is nagyon érdekel, hogy miért dobják el maguktól a gyerekeiket a nők.
Több esetben ráfogják arra, szülés közben megváltozott tudatállapotba kerülnek a nők...
Nem tudom, én eufórikus állapotba kerültem mindkét szülésemkor (a kitoláskor és a szülés után időszakban) én boldog voltam.
Kívánom neked, hogy összejöjjön a baba!
Mióta próbálkoztok?
Általában vagy depresszó vagy nem kívánt, titkolt terhesség után kerül sor erre, amikor az agyuk úgymond blokkol és egy parazitának fogja fel a gyereket amikor belül van és amikor kint, akkor is.
Nem értem meg őket, mert legalább annyi emberség lenne bennük,hogy ha megszülik, bemennek a kórházba (ha nem is ott szülik meg akkor is) és ott hagyják a babát.
Össze fog jönni, meglátod! Nekem is nehezen sikerült, de sikerült. :)
Kívánom, hogy mihamarabb kismama legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!