Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért dobja el sok "anya"a...

Miért dobja el sok "anya"a gyermekét? Ez nekem felfoghatatlan. Miért szülik meg akkor, ha utána kukában landol?

Figyelt kérdés
Én mindenem odaadnám ha lehetne egy gyermekem.
2010. aug. 31. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez számomra se felfogható:-( Az egyiknek nem lehet a másiknak meg lehet és eldobja:-( Ez egy nagyon rossz dolog. gondolom azért szülnek, mert nincs pénz elvetetni, vagy titkolják a terhességet(azt nem tudom hogyan lehet, de biztos van módja).

Neked pedig kívánom, hogy egyszer csak mégis anya lehess így vagy úgy, de megérezd egy gyermek szeretetét.

2010. aug. 31. 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem is szörnyű:(

én is szeretnék majd gyereket 6-7 év múlva (most még csak 17 vagyok)

2010. aug. 31. 10:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyszer találtam a könyvtárban egy könyvet, ezt a témát feszegette, amit kérdezel.Engem is nagyon érdekel, hogy miért dobják el maguktól a gyerekeiket a nők.

Több esetben ráfogják arra, szülés közben megváltozott tudatállapotba kerülnek a nők...

Nem tudom, én eufórikus állapotba kerültem mindkét szülésemkor (a kitoláskor és a szülés után időszakban) én boldog voltam.

Kívánom neked, hogy összejöjjön a baba!

Mióta próbálkoztok?

2010. aug. 31. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Általában vagy depresszó vagy nem kívánt, titkolt terhesség után kerül sor erre, amikor az agyuk úgymond blokkol és egy parazitának fogja fel a gyereket amikor belül van és amikor kint, akkor is.

Nem értem meg őket, mert legalább annyi emberség lenne bennük,hogy ha megszülik, bemennek a kórházba (ha nem is ott szülik meg akkor is) és ott hagyják a babát.

2010. aug. 31. 10:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahhoz ész is kéne!
2010. aug. 31. 10:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Az orvosok szerint(egy korábbi súlyos betegség miatt)mihamarabb szülnöm kellene,mert hamarosan ki fognak pakolni..De sajnos nem jön össze..:)22 éves vagyok:(
2010. aug. 31. 13:29
 7/9 A kérdező kommentje:
A "De sajnos nem jön össze után nem mosoly jelet akartam hanem :(
2010. aug. 31. 13:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Össze fog jönni, meglátod! Nekem is nehezen sikerült, de sikerült. :)

Kívánom, hogy mihamarabb kismama legyél!

2010. aug. 31. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne akarjátok görcsösen és meglátod össze fog jönni.
2010. aug. 31. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!