Hogy lehet ennyire különböző két testvér?
Az egyik maga a megtestesült nyugalom, a másik pedig egy terrorista.
Az egyik amint leteszem alszik, a másik akármilyen álmos is, csak ordít.
Egyetlen közös dolog van bennük: ha kaját látnak mindkettő üvölt: az egyik azért, hogy mielőbb adjam már neki, a másik pedig, hogy nem akar enni.
Ikrek?
Természetes,hogy nincs két egyforma ember-még testvérek között sem! Hiába ugyan azok a gének vannak bennük... Ahogy a gondolkodásuk,szemléletük is más. Ha nem így lenne,borzasztóan unalmas lenne az élet! :-)
Nekem a legnagyobb olyan nyugis,nagy alvás igénye van, a középső pedig lelőhetetlen :-) Éjszaka is a nagy alszik,a középső nem szívesen. Teljesen máshogy fejlődtek a mozgás terén is, de testalkatilag is mások! - 2 év van köztük.
A legkisebb a két nagy közt van,mind mozgás fejlődésileg,mind pedig testalkatilag,és "idegileg" is.
Viszont az "alvás fejlődés" szempontjából teljesen más,mint a testvérei! A nagyok nem aludták át az éjszakákat ilyen hamar.
Én nagyon örülök,hogy ennyire mások,így mindet más jó tulajdonságáért szerethetem!
Üdv:3 lányos
Nem, nem ikrek, 2,5 év különbség van köztük, ráadásul más neműek is.
A testalkatukról nem is írtam, pedig tényleg említésre érdemes: egyikük jó husis, másikuk olyan, mint akit az első széllökés elvisz.
Egyik egyfolytában beteg, másikuk alig.
Egyik hisztis, másik nem.
.....
Nálunk ugyanez a helyzet.
Egyik ördög, másik tünemény.
Kisfiú-kislány
2 év van közöttük
bár nálunk a hisztis eszik, a cukifalat, nemnagyon:(
3. vagyok
Nálunk is a fiú. Ő 3 éves.
Ő 103cm és 16kg, imád enni, nem is válogat. Édességet utálja. szerencsére.
DE! akaratos, hisztis, visítós, nehéz természet, kezdetektől. Viszont okos, önálló, nem félős, talpraesett, nem ijed meg az árnyékától.
Kislányom 1 éves. Tündér. Eljátszik egyedül, szinte soha nem sír, jó természet.
Evéssel vannak gondok, de más nem nagyon vele.
Elül a babakocsiba, türelmes, nem kap szájzárat a gyerekorvosnál. nem fél, nem örjöng.
Egyik sem beteges, legalábbis eddig.
Most 2 napig lázasak voltak, gége gyulladás. Fiamnál enyhe krupp lett, lányomnál úgy néz ki, hogy semmi. Még gyógyszer sem kellett egyiknek sem. Szerencsére.
Különböző a természetük, nagyon:)
Szia,
nálam az ikrek:ég és föld,mind külső,mind belső tulajdonságaikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!