Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire különböző...

Hogy lehet ennyire különböző két testvér?

Figyelt kérdés

Az egyik maga a megtestesült nyugalom, a másik pedig egy terrorista.

Az egyik amint leteszem alszik, a másik akármilyen álmos is, csak ordít.

Egyetlen közös dolog van bennük: ha kaját látnak mindkettő üvölt: az egyik azért, hogy mielőbb adjam már neki, a másik pedig, hogy nem akar enni.

2012. febr. 19. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Ikrek?

Természetes,hogy nincs két egyforma ember-még testvérek között sem! Hiába ugyan azok a gének vannak bennük... Ahogy a gondolkodásuk,szemléletük is más. Ha nem így lenne,borzasztóan unalmas lenne az élet! :-)

Nekem a legnagyobb olyan nyugis,nagy alvás igénye van, a középső pedig lelőhetetlen :-) Éjszaka is a nagy alszik,a középső nem szívesen. Teljesen máshogy fejlődtek a mozgás terén is, de testalkatilag is mások! - 2 év van köztük.

A legkisebb a két nagy közt van,mind mozgás fejlődésileg,mind pedig testalkatilag,és "idegileg" is.

Viszont az "alvás fejlődés" szempontjából teljesen más,mint a testvérei! A nagyok nem aludták át az éjszakákat ilyen hamar.

Én nagyon örülök,hogy ennyire mások,így mindet más jó tulajdonságáért szerethetem!

Üdv:3 lányos

2012. febr. 19. 12:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem, nem ikrek, 2,5 év különbség van köztük, ráadásul más neműek is.

A testalkatukról nem is írtam, pedig tényleg említésre érdemes: egyikük jó husis, másikuk olyan, mint akit az első széllökés elvisz.

Egyik egyfolytában beteg, másikuk alig.

Egyik hisztis, másik nem.

.....

2012. febr. 19. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez a helyzet.

Egyik ördög, másik tünemény.

Kisfiú-kislány

2 év van közöttük

bár nálunk a hisztis eszik, a cukifalat, nemnagyon:(

2012. febr. 19. 14:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Nálunk a fiú terrorista, nem eszik, nem alszik, beteges, vékony.
2012. febr. 19. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom nálam mostoha húgaim abszolút nem hasonlítanak,se külsőre sem belsőre.Az egyik szőke,kék szemű,csontkollekció,kicsi,magának való,lusta,művészlélek,barbibaba típus,nem törődöm,elkényeztetett.A nagyobb barna hajú,barna szemű,átlagos testalkat,átlagos magasság,nyugodtabb,ős is tud lusta lenni,de jóindulatú,segítőkész.Semmi nem hasonlít,sem az orr sem a szemforma,sem a fül egyszerűen semmi,csak az hogy egy anya nevelik őket,meg elvileg egy az apjuk,de ha nem tudnám hogy testvérek eszembe sem jutna.Mi öcsémmel külsőre hasonlítunk belsőre nem,baba korunkban én folyton aludtam,nyugodt voltam,átlagos ütemű volt a mozgás fejlődésem,öcsém inkább enni szeretett,mindenre felmászott,mindig valami balesetveszélyes helyet keresett,gyorsan fejlődött a mozgása,más-más étel a kedvencük,kis koromban én voltam az irányító,most már ő inkább.
2012. febr. 19. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Nálunk is a fiú. Ő 3 éves.

Ő 103cm és 16kg, imád enni, nem is válogat. Édességet utálja. szerencsére.

DE! akaratos, hisztis, visítós, nehéz természet, kezdetektől. Viszont okos, önálló, nem félős, talpraesett, nem ijed meg az árnyékától.

Kislányom 1 éves. Tündér. Eljátszik egyedül, szinte soha nem sír, jó természet.

Evéssel vannak gondok, de más nem nagyon vele.

Elül a babakocsiba, türelmes, nem kap szájzárat a gyerekorvosnál. nem fél, nem örjöng.

Egyik sem beteges, legalábbis eddig.

Most 2 napig lázasak voltak, gége gyulladás. Fiamnál enyhe krupp lett, lányomnál úgy néz ki, hogy semmi. Még gyógyszer sem kellett egyiknek sem. Szerencsére.

Különböző a természetük, nagyon:)

2012. febr. 19. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia,

nálam az ikrek:ég és föld,mind külső,mind belső tulajdonságaikban.

2012. febr. 20. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!