Miért olyan drágák az üveges babaételek?
Köszönöm kedves utolsó!Végre valaki! :)
Egyébként az a hú de nagy ellenőrzött minőség, nem tudom hol volt pár éve, amikor egy csomó bébi kaját vissza kellett vinni a boltokba, mert valamilyen érték túl magas volt benne, és az már ártalmas volt a babákra...Ennyit erről.Amit én veszek és főzök a lányomnak, na az ellenőrzött minőség, mert én ellenőrzöm!
Utolsó!amit te veszel az ellenőrzött minőség?Ott voltál az adott zöldséggel/gyümölccsel végig,h semmilyen vegyszert nem kapott,nem károsodott,stbstb...
Kétlem,nyugodj meg,az a zöldség,amit a piacon,hipermarketben veszel ugyanolyan szennyezett...
Sőt,amit otthon termelsz az is,mert nem tudod,mi mosódik a földbe...De ilyen alapon haljunk éhen,mert már semmi nem egészséges...Én főzök is a gyereknek,de sokszor kap bébiételt is.Orvos,védőnő szerint is az a legmegbízhatóbb,mert olyan eljárásokkal készítik,szűrik,amikre otthon képtelen vagy.Ja,és a kérdésre válaszolva,ezt a technológiát fizeted meg,és ha belegondolsz kicsit,szinte semmivel nem jössz ki olcsóbban így télen,ha nem csak répát és krumplit akarsz adni a gyereknek.Amúgy nem tudom milyen bébiételeket vesztek,de amiket én szoktam,azoknak semmi utóíze..Vagy aminek van,olyat nem veszek többet...
Csatlakozom, azert, mert megveszik ennyiert.
6-osnak irnam, nem tudom, milyen orvosok mondjak azt, hogy az uveges a legegeszsegesebb, mert ez nem igaz. Orvosok a szuleim, nem egy gyerekorvos van korulottunk, es en meg ilyet nem hallottam. Az uveges bebikaja suritmenybol keszul (azaz nem friss eleve), illetve egy konzerv, a legtobben cukor van es az osszesbe aszkorbinsavat tesznek ( rairjak nagy betukkel, hogy c vitamin), ami eleve mu esnem tesz jo az egeszsegnek, de ok a hatranybol elonyt csinalnak, es sorolhatnam meg. Szoval, nem, nem a legegeszsegesebb. Persze, a frissen fozott kaja sem a legtokeletesebb, foleg a nyari zoldseg-gyumolcs nitrattartalma nagyon magas, egy felnottnek is durva, meg a bio zoldsegben is magas, de nem annyira. Tudom, mert mertem folyamatosan.
Egyebkent, legtobbszor fozok, de van, hogy muszaj vagyok uvegeset adni. Csak hippet veszek, de nem tudom azt mondani, hogy az a legegeszsegesebb. Es en megtehetnem, hogy csak hippet adok, sot lusta is vagyok es nem szeretek fozni, de a gyerekem egeszsege fontos, ezert fozok.
Köszönöm kedves utolsó.Valami ilyesmire tippeltem én is, csak nem vagyok jártas a témában annyira.. :)
Egyébként pedig igen ellenőrzöm azt, hogy mi kerül a kislányom pocijába.Jó nem így télen, ilyenkor az van ami a boltban, de pl nyáron édesapáméknál nagyon sok minden terem a kertben, ami semmi vegyszert nem kap, úgy, hogy eredeti bió.Gyümölcsök, zöldségek...szinte minden!!Így azt mondhatom szerencsére, hogy mindent megteszek a lányom egészségéért, ültetek és kapálok...stb, mert ugye ami a miénk azt nekem kell megcsinálni..Erről ennyit.
Meg a csomagolás miatt is. Minden kis adag külön egy-egy csili-vili üvegcsében, azt is le kell gyártani. Jó lenne valami csomagolás gazdaságosabb megoldás. Rossz a tudat, hogy erre dobom ki a pénz egy részét, pedig tökre nincs szükségem otthon a gyűlő dobozokra.
ott van még a reklám (márkás bébiételeknél), azt is meg kell fizetni.
igyekeztem most arra kitérni amit eddig nem említettetek.
(én egyébként sose bánom az offolást, csak történne kultúrált módon, de most sajnos nem erről van szó)
Aki már régebb óta be szokott nézni az oldalra, tudja, hogy mindig ez van, ha szoptatás, vagy bébiétel kerül szóba :)
Ja meg a bébikomp. Az a baj, hogy sokan úgy fogják fel a saját álláspontjukat, mint ha vmi keresztes háborút vívnának, pedig semmi értelme egymás torkának ugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!